Disney+ oogst weer flink wat kritiek

Disney+ oogst weer flink wat kritiek

Er denken heel wat mensen na over het cancellen van de streamingdienst van Disney.

Jim Pedd, 16 juni 2020 om 06:00

Zeggen gebruikers massaal hun Disney+-abonnement op? Dat is moeilijk te zeggen, maar er valt wel veel kritiek te vinden op de streamingdienst. We vinden op sociale media steeds weer reacties van mensen die erover nadenken om hun abonnement op te zeggen.
Het voornaamste kritiekpunt dat mensen op Disney+ hebben, is natuurlijk dat er maar weinig nieuwe content op de streamingdienst komt. Ja, er komt zo nu en dan wel een nieuwe film, maar het aanbod is eigenlijk vrij mager. Dat komt doordat alle producties van Originals voor de streamingdienst stil zijn komen te liggen.

Toch opzeggen?
Op dit moment voegt Netflix nog altijd nieuwe content toe. Dat is dan weer mogelijk omdat Netflix maanden vooruit werkt en daardoor altijd een redelijk stabiele stroom aan nieuwe content aanbiedt. Daar komt pas in december een einde aan, maar dan heeft Netflix nog altijd een gigantisch aanbod van films en series van andere bedrijven.

Disney+ moet het doen met de content van Disney en aangelieerde bedrijven als Fox, Lucasfilm, Marvel en Pixar. En dat is nogal teleurstellend:


Bron: ES

Lees meer over: Disney Plus, Content

Populair nieuws