search
Thriller-serie 'The Sinner' krijgt een vierde seizoen!
Series / Nieuws

Thriller-serie 'The Sinner' krijgt een vierde seizoen!

Bill Pullman keert in het nieuwe seizoen opnieuw terug als rechercheur Harry Ambrose.

USA Network heeft aangekondigd dat er een vierde seizoen komt van de spannende serie The Sinner. Bill Pullman keert in de nieuwe reeks terug als rechercheur Harry Ambrose en Derek Simonds zal opnieuw dienst doen als showrunner en uitvoerend producent. Het vierde seizoen moet ergens in 2021 verschijnen.

Lees ook: 'The Sinner' krijgt derde seizoen

Chris McCumber, hoofd van USA Network en SYFY zei het volgende over het nieuwe seizoen:

"In seizoen 4 gaan we nog meer over het brein van Bill Pullmans geliefde personage Ambrose te weten komen. Ook hebben we een nieuw mysterie dat het publiek zal verrassen."

Jessica Biel, Michelle Purple en Charlie Gogolak zijn uitvoerend producenten van de serie. Biel speelde de hoofdrol in het eerste seizoen, terwijl in het derde seizoen Matt Bomer degene was die zich keerde tot rechercheur Ambrose voor hulp.

Lees ook: Carrie Coon gecast in 'The Sinner' seizoen 2!

Een onverwacht succes
Het eerste seizoen van The Sinner was in 2017 een onverwacht succes en gold als de bestbekeken nieuwe serie op de Amerikaanse netwerken. Daarnaast kreeg Biel een Emmy- en een Golden Globe-nominatie. Pullman kreeg voor het tweede seizoen een SAG-nominatie en een Critics' Choice-nominatie voor actrice Carrie Coon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen