search

Ons nieuws van dinsdag 16 juni 2020

'Friends'-ster Courteney Cox showt haar killer body in bikini
Series / Celebrity

'Friends'-ster Courteney Cox showt haar killer body in bikini

De actrice ziet er ondanks haar leeftijd nog steeds bijzonder goed uit!

Zelfs als je 56 jaar oud bent, kan je een killer body hebben. Friends-actrice Courteney Cox bewijst dat in een bijzondere video die ze op haar Instagram plaatste.

De actrice toonde in de video haar bijzonder goede bikini-body. De video deelde ze met haar 9,6 miljoen volgers op Instagram en daarmee vierde ze ook meteen haar verjaardag. In beeld zien we eerst bijna niets, tot Courtney naar de camera komt rennen en in een zwembad duikt. Helemaal op de achterkant zien we een bijzonder mooie zee, azuurblauwe hemel en een paar wolken.

You Get What You Give
Onder de video zette Courtney de muziek van New Radicals: You Get What You Give. En dat wordt veel geliket. Er zijn maar liefst 350.000 likes gekomen binnen het eerste uur dat de video online kwam te staan en het aantal likes gaat nu gestaag richting de 1 miljoen. En er kwamen al meer dan tienduizend reacties!

Bekijk hier de bijzonder knappe sprong!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2 moet minder verwarrend worden
Series / Nieuws

Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2 moet minder verwarrend worden

Maar er wordt alsnog, ook met het tweede seizoen, gespeeld met de tijd.

Het tweede seizoen van The Witcher wordt minder verwarrend. Dat belooft Lauren Schmidt Hissrich in een nieuw interview waarin ze vertelt over het tweede seizoen.

"Natuurlijk was dat een van de meest controversiële onderdelen van het eerste seizoen en ik had niet verwacht dat het zo controversieel zou zijn," aldus Hissrich. "Het is wel iets waar ik, als het aankomt op de manier waarop we het verhaal hebben verteld, nog achter sta. Wat heel mooi is, is dat we nu alle personages bij elkaar hebben."

Lees ook: Netflix-serie 'The Witcher' gaat geen 'happy end' krijgen?

Andere tijdlijn
"In het tweede seizoen zal je zien dat alle personages in dezelfde tijdlijn leven. We kunnen wel op iets andere manieren met de tijd spelen voor ons verhaal. Er zullen flashbacks zijn, flash-fowards en we kunnen tijd op een heel andere manier een rol geven dan we in het vorige seizoen deden," vertelde ze interessant genoeg.

Lees ook: 'The Witcher' komt met nieuwe versie populair nummer

Daarmee houdt Hissrich dus wel vast aan het spelen met de tijd, wat juist een kritiekpunt was.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Thriller-serie 'The Sinner' krijgt een vierde seizoen!
Series / Nieuws

Thriller-serie 'The Sinner' krijgt een vierde seizoen!

Bill Pullman keert in het nieuwe seizoen opnieuw terug als rechercheur Harry Ambrose.

USA Network heeft aangekondigd dat er een vierde seizoen komt van de spannende serie The Sinner. Bill Pullman keert in de nieuwe reeks terug als rechercheur Harry Ambrose en Derek Simonds zal opnieuw dienst doen als showrunner en uitvoerend producent. Het vierde seizoen moet ergens in 2021 verschijnen.

Lees ook: 'The Sinner' krijgt derde seizoen

Chris McCumber, hoofd van USA Network en SYFY zei het volgende over het nieuwe seizoen:

"In seizoen 4 gaan we nog meer over het brein van Bill Pullmans geliefde personage Ambrose te weten komen. Ook hebben we een nieuw mysterie dat het publiek zal verrassen."

Jessica Biel, Michelle Purple en Charlie Gogolak zijn uitvoerend producenten van de serie. Biel speelde de hoofdrol in het eerste seizoen, terwijl in het derde seizoen Matt Bomer degene was die zich keerde tot rechercheur Ambrose voor hulp.

Lees ook: Carrie Coon gecast in 'The Sinner' seizoen 2!

Een onverwacht succes
Het eerste seizoen van The Sinner was in 2017 een onverwacht succes en gold als de bestbekeken nieuwe serie op de Amerikaanse netwerken. Daarnaast kreeg Biel een Emmy- en een Golden Globe-nominatie. Pullman kreeg voor het tweede seizoen een SAG-nominatie en een Critics' Choice-nominatie voor actrice Carrie Coon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ oogst weer flink wat kritiek
Series / Nieuws

Disney+ oogst weer flink wat kritiek

Er denken heel wat mensen na over het cancellen van de streamingdienst van Disney.

Zeggen gebruikers massaal hun Disney+-abonnement op? Dat is moeilijk te zeggen, maar er valt wel veel kritiek te vinden op de streamingdienst. We vinden op sociale media steeds weer reacties van mensen die erover nadenken om hun abonnement op te zeggen.

Het voornaamste kritiekpunt dat mensen op Disney+ hebben, is natuurlijk dat er maar weinig nieuwe content op de streamingdienst komt. Ja, er komt zo nu en dan wel een nieuwe film, maar het aanbod is eigenlijk vrij mager. Dat komt doordat alle producties van Originals voor de streamingdienst stil zijn komen te liggen.

Toch opzeggen?
Op dit moment voegt Netflix nog altijd nieuwe content toe. Dat is dan weer mogelijk omdat Netflix maanden vooruit werkt en daardoor altijd een redelijk stabiele stroom aan nieuwe content aanbiedt. Daar komt pas in december een einde aan, maar dan heeft Netflix nog altijd een gigantisch aanbod van films en series van andere bedrijven.

Disney+ moet het doen met de content van Disney en aangelieerde bedrijven als Fox, Lucasfilm, Marvel en Pixar. En dat is nogal teleurstellend:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.