Geralt en Ciri gaan vechten in 'The Witcher'

Geralt en Ciri gaan vechten in 'The Witcher'

Het tweede seizoen vertelt hier iets heel moois over, vindt de showrunner.

Jim Pedd, 25 juni 2020 om 07:06

Voorlopig weten we niet wanneer The Witcher terugkeert op Netflix voor een tweede seizoen. Daar wordt wel hard aan gewerkt, maar het coronavirus maakt de boel wel complex.
Veel is er niet bekend over de nieuwe reeks. Al vertelt showrunner Lauren Schmidt Hissrich wel een en ander de afgelopen tijd. Vandaag bijvoorbeeld over de band van Geralt of Rivia met Ciri.

Lees ook: We gaan eindelijk leren we meer over die mysterieuze 'Witchers'

Ciri en Geralt
“Wat ik zo leuk vind, is dat Ciri en Geralt de meest onverwachte familie vormen die je maar kan verwachten,” vertelde Hissrich aan The Wrap. “Je hebt een Witcher, wiens werk het is om dingen te doden voor geld. En een klein meisje dat aan haar verleden probeert te ontkomen. Hoe komen die twee bij elkaar? Ik vind dat een van de leukste dingen om te verkennen in het tweede seizoen.”

Lees ook: Meer bekend over Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2

“Ik vind het echt heel leuk. Het zal niet altijd mooi zijn. Ze gaan ruzie maken. Het is alsof twee vreemdelingen elkaar voor het eerst tegenkomen en horen dat ze voor altijd aan elkaar vast zitten. Dat maakt het zo leuk en de manier waarop zij groeien als vader en dochter is echt heel mooi.”

Bron: The Wrap

Lees meer over: The WItcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws