search

Ons nieuws van donderdag 25 juni 2020

Geraldine Kemper laat 'alles' van zichzelf zien op Instagram
Series / Celebrity

Geraldine Kemper laat 'alles' van zichzelf zien op Instagram

Geraldine Kemper vindt het helemaal geen probleem om alles te laten zien, blijkt vandaag maar weer.

Geraldine Kemper laat alles zien op een foto die ze op haar Instagram plaatste. De 30-jarige Volendamse is vooral bekend om haar werk voor BNN VARA, en nu voor RTL.

Geraldine Kemper brak door in het programma Sterretje Gezocht. Omroep BNN zocht toen een nieuwe presentatrice en Kemper wist na acht weken - en concurrentie met maar liefst achtduizend andere vrouwen - te winnen. Daardoor mocht ze spelen in de soapserie Onderweg naar Morgen en werd ze presentatrice van Try Before You Die.

Spuiten en Slikken
In de jaren daarna mocht Kemper ook meewerken aan de serie Spuiten en Slikken. Daarin keken verslaggevers van BNN naar verschillende onderwerpen gerelateerd aan seks en drugs. Na ook heel wat afleveringen van 3 Op Reis gepresenteerd te hebben en Je Zal Het Maar Zijn, tekende Kemper een contract bij RTL.

Daar kreeg ze backstage een rol en presenteert ze het programma Expeditie Robinson: NL vs BE. En als ze niet presenteert, dan zit Geraldine dus blijkbaar op het strand en draagt ze helemaal niets:

Bekijk de foto van Geraldine op haar Instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waar was Hannah Baker in het finale seizoen van '13 Reasons Why'?
Series / Nieuws

Waar was Hannah Baker in het finale seizoen van '13 Reasons Why'?

De serie draaide lange tijd volledig rond dit personage, maar ze ontbrak in het finale seizoen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De controversiële serie 13 Reasons Why draaide in eerste instantie in het bijzonder rond het personage Hannah Baker (gespeeld door Katherine Langford). In het finale seizoen is dit personage echter nergens te bekennen. Hoe komt dat?

Het was Katherine Langford zelf die in een interview met Digital Spy duidelijkheid gaf over het ontbreken van haar personage in het laatste seizoen. Los van de laatste aflevering van dat seizoen waarin gebruik werd gemaakt van oud beeldmateriaal was het personage van Hannah Baker nergens te bekennen. Volgens Langford is daar een goede reden voor aan te halen:

"Op het moment dat de opnames van het laatste seizoen van 13 Reasons Why bezig waren was ik volop bezig met de opnames voor Cursed. Het was voor mij dan ook helaas onmogelijk om op de set van 13 Reasons Why te verschijnen."

Derde seizoen nog niet gekeken
Tijdens het interview deed de actrice verschillende opvallende uitspraken. Eén van deze uitspraken had betrekking tot het feit dat ze aangaf er geen idee van te hebben hoe de serie na het tweede seizoen verder is verlopen; "Ik moet bekennen dat ik het derde seizoen nog niet helemaal heb uitgekeken. Ik ben daar nu echter wel druk mee bezig."

Ondanks het feit dat Langford dus reeds even niet meer echt betrokken is bij 13 Reasons Why benadrukte ze wel dat ze nog steeds een goed contact heeft met de rest van de cast.

Lees ook: Controversiële Netflix-serie '13 Reasons Why' krijgt mogelijk een opvolger!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft een grote irritatie van gebruikers eindelijk verholpen
Series / Nieuws

Netflix heeft een grote irritatie van gebruikers eindelijk verholpen

De streamingdienst heeft alweer een belangrijke irritatie de wereld uit geholpen...

Geoffrey Ketels
Netflix voert continue nieuwe aanpassingen door aan haar streamingdienst. Ook nu is dat het geval. Een belangrijke frustratie onder gebruikers van de streamingdienst komt daarmee te verdwijnen.

Ben jij ooit al eens begonnen aan een serie of film die vervolgens helemaal niets voor jou bleek te zijn? Dat is vervelend, niet in het minst omdat je deze niet zomaar kon verwijderen uit de 'Verder kijken' lijst in Netflix. De serie of film in kwestie kon daardoor zomaar nog maanden in de lijst blijven staan zonder dat je daar iets aan kon doen... althans, het kon wel, alleen moest je daarvoor in een desktop-browser erg diep in de instellingen van Netflix duiken. Daar is nu gelukkig verandering in gekomen.

Eenvoudig titels verwijderen
Verschillende bronnen waaronder The Verge melden ondertussen dat Netflix enkele handige aanpassingen heeft doorgevoerd. Mensen die gebruikmaken van de Android-app van Netflix hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om op het informatieknopje onder titels te drukken. Vervolgens zal er vastgesteld kunnen worden dat in het menu de optie 'verwijder uit rij' is terug te vinden. Het nieuwe menu maakt het overigens eveneens mogelijk om sneller bepaalde afleveringen van series te bekijken. Ook is het voor gebruikers mogelijk om op die manier een serie een waardering te geven.

In eerste instantie zijn de nieuwe functionaliteiten nog uitsluitend voorbehouden voor gebruikers van het Android-besturingssysteem. Daar komt echter op 29 juni verandering in. Dan worden de nieuwe functies namelijk eveneens beschikbaar gemaakt voor iOS-gebruikers. Wanneer de uitrol voor andere platformen zal volgen werd tot dusver nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Phantom of the Opera' wordt een tv-serie
Series / Nieuws

'The Phantom of the Opera' wordt een tv-serie

Na verschillende films krijgt het spook van de opera nu ook zijn eigen tv-serie.

De Franse productiemaatschappij Gaumont, die ook Narcos maakte voor Netflix, zal nu een zes-delige miniserie maken van Gaston Leroux's iconische boek The Phantom of the Opera.

Anthony Horowitz (Alex Rider) zal het script schrijven. Het gotische verhaal gaat over een misvormde componist die in de diepste krochten van een operahuis in Parijs woont en verliefd wordt op zangeres Christine Daaé, met alle tragische gevolgen van dien.

Geen zang?
Het meest noemenswaardige aan deze verfilming is dat de serie gebaseerd is op het klassieke boek en dus niet op de musical die Andrew Lloyd Webber er van maakte. Er zijn door de jaren heen al veel verfilmingen gemaakt van The Phantom of the Opera. Een van de meest recente was die van de eerder deze week overleden Joel Schumacher uit 2004. In die film zagen we Gerard Butler als de Phantom.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Yes! 'Game of Thrones' boek 6 is bijna af zegt George R.R. Martin
Series / Nieuws

Yes! 'Game of Thrones' boek 6 is bijna af zegt George R.R. Martin

Schrijver George R.R. Martin is hoopvol dat het boek volgend jaar in de winkel ligt.

De 71-jarige schrijver George R.R. Martin werkt hard aan The Winds of Winter, het zesde boek in zijn A Song of Ice and Fire-boekenreeks. Daar werd de hitserie Game of Thrones van HBO op gebaseerd en nu is het zoeken naar een manier om het zesde boek af te maken.

Fans zijn verbolgen over het feit dat ze al sinds 2011 wachten op dit zesde deel. En dat terwijl er nog een zevende boek aan zit te komen. Wat mede komt doordat Martin gewoon ontzettend traag schrijft en alleen in zijn eigen huis wil schrijven. Door de vele bezoeken aan comic-cons en werkzaamheden buiten zijn schrijfwerk, is de tijd waarin hij aan zijn boeken kan werken beperkt. Maar corona hielp.

Lees ook: 'Game of Thrones' had bijna totaal andere Daenerys (Emilia Clarke)

Bijna af
"De gedwongen isolatie heeft me geholpen te schrijven. Ik werk lange dagen aan The Winds of Winter en boek gestaag vooruitgang. Ik maakte gisteren een nieuw hoofdstuk af, drie dagen eerder een ander boek en de week ervoor nog eentje. Dat wil niet zeggen dat het boek morgen af is en volgende week gepubliceerd zal worden. Het wordt namelijk een gigantisch boek en ik moet er nog veel werk voor doen."

Lees ook: Fans kunnen vechten met 'Game of Thrones'-schurk The Mountain!

Maar hij hoopt wel heel erg dat de boel volgend jaar af is en eindelijk gepubliceerd kan worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Y: The Last Man' en 'American Horror Stories' komen niet naar FX
Series / Nieuws

'Y: The Last Man' en 'American Horror Stories' komen niet naar FX

De series worden verplaatst naar de streamingdienst Hulu en dus niet uitgezonden door FX.

Twee series die FX in de maak had worden verhuisd naar Hulu. Het gaat om de langverwachte verfilming van de comics Y: The Last Man en de spin-off die men maakt van American Horror Story.

De series zullen dus niet direct te zien zijn op televisiezender FX, maar komen op FX on Hulu, het platform van de streamingdienst. Daarmee voegen de series zich bij twee andere shows die naar FX on Hulu komen: A Teacher en The Old Man.

Lees ook: Post-apocalyptische serie 'Y: The Last Man' geeft eindelijk weer teken van leven

De series
Y: The Last Man is al jaren in de maak, sinds 2015. De boel draait om Yorick Brown en zijn aapje Ampersand. Zij zijn de laatste mannen die nog in leven zijn op heel de wereld. De show verloor al meermaals zijn showrunners en zelfs zijn hoofdrolspeler. De hoofdrol werd opnieuw gecast, waarna de pilot in maart stil kwam te liggen door het coronavirus.

Lees ook: Update: Na jaren van problemen ligt 'Y: The Last Man'-serie nu wéér stil

American Horror Stories is een anthologie-serie die standalone verhalen zal vertellen. De serie werd in mei bested.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Problemen voor 'The Handmaid's Tale'
Series / Nieuws

Problemen voor 'The Handmaid's Tale'

Ook deze serie heeft helaas te lijden onder het coronavirus en gaat pas later verder.

Het vierde seizoen van hitserie The Handmaid's Tale is uitgesteld naar 2021. Eigenlijk zou de serie dit jaar verder gaan op Hulu, maar dat is nu uitgesteld. Dat komt door het coronavirus.

De productie van de serie kwam in maart stil te liggen, waardoor het vierde seizoen voorlopig niet afgemaakt kan en zal worden. De serie doet het enorm goed bij critici en het bredere publiek, dus verbazen doet deze keuze niet. Beter neemt men de tijd om een goed verhaal en een sterke serie te maken, dan snel verder te gaan.

Lees ook: Wanneer eindigt 'The Handmaid's Tale'?

Vierde seizoen
Waar het vierde seizoen heen gaat is nog niet duidelijk. Het vorige seizoen eindigde ermee dat June en andere Handmaids een aantal bevrijde kinderen hielp om via vliegtuig te ontsnappen aan Gilead. Tijdens de ontsnapping werd June neergeschoten. Ze leefde nog wel, maar haar situatie is bepaald niet goed.

Lees ook: Bejubelde hitserie 'The Handmaid's Tale' krijgt vierde seizoen!

Wel zal ze de boel moeten overleven, want de serie vertelt haar verhaal en als dat afgerond is, dan lijkt de serie ook klaar te zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weinig verhullende Alessandra Ambrosio geniet van zonsverduistering
Series / Celebrity

Weinig verhullende Alessandra Ambrosio geniet van zonsverduistering

Ze laat ons vandaag ook meegenieten, als we dit zo zien!

De Braziliaanse actrice en het model Alessandra Ambrosio laat weinig aan de verbeelding over op drie nieuwe foto's die ze op haar Instagram plaatste. De foto's waar ze de tekst Solar eclipse vibes bij plaatste, laten zien dat ze zonder topje naar de zonsverduistering gekeken heeft.

Afgelopen weekend was op het zuidelijk halfrond een zonsverduistering te zien. Ook Alessandra Ambrosio heeft daarvan genoten, laat ze duidelijk zien. En nu mogen wij dus even meegenieten.

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio is een Braziliaans model en televisiepersoonlijkheid. Ze is vooral bekend om haar werk voor Victoria's Secret en werkte van 2004 tot 2017 voor het bedrijf. De afgelopen tijd doet ze heel erg haar best om ook op film en televisie door te breken.

Zodoende was ze al te zien in de film Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows en Daddy's Home en Daddy's Home 2.

Bekijk hier op Instagram de foto's van Ambrosio
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geralt en Ciri gaan vechten in 'The Witcher'
Series / Nieuws

Geralt en Ciri gaan vechten in 'The Witcher'

Het tweede seizoen vertelt hier iets heel moois over, vindt de showrunner.

Voorlopig weten we niet wanneer The Witcher terugkeert op Netflix voor een tweede seizoen. Daar wordt wel hard aan gewerkt, maar het coronavirus maakt de boel wel complex.

Veel is er niet bekend over de nieuwe reeks. Al vertelt showrunner Lauren Schmidt Hissrich wel een en ander de afgelopen tijd. Vandaag bijvoorbeeld over de band van Geralt of Rivia met Ciri.

Lees ook: We gaan eindelijk leren we meer over die mysterieuze 'Witchers'

Ciri en Geralt
"Wat ik zo leuk vind, is dat Ciri en Geralt de meest onverwachte familie vormen die je maar kan verwachten," vertelde Hissrich aan The Wrap. "Je hebt een Witcher, wiens werk het is om dingen te doden voor geld. En een klein meisje dat aan haar verleden probeert te ontkomen. Hoe komen die twee bij elkaar? Ik vind dat een van de leukste dingen om te verkennen in het tweede seizoen."

Lees ook: Meer bekend over Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2

"Ik vind het echt heel leuk. Het zal niet altijd mooi zijn. Ze gaan ruzie maken. Het is alsof twee vreemdelingen elkaar voor het eerst tegenkomen en horen dat ze voor altijd aan elkaar vast zitten. Dat maakt het zo leuk en de manier waarop zij groeien als vader en dochter is echt heel mooi."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-einde nu al bekend
Series / Nieuws

'Stranger Things'-einde nu al bekend

De makers van de Netflix-hitserie weten heel goed hoe hun serie moet eindigen.

De makers van Netflix-hit Stranger Things weten hoe de boel moet eindigen. Matt en Ross Duffer vertelden dat ze weten waar de serie heen gaat en weten al een behoorlijke tijd hoe hun serie moet eindigen.

De Duffers maken elk seizoen alsof het een volledig verhaal is. In het begin wisten ze nog niet zeker of de serie wel meer dan 1 seizoen zou krijgen. Maar het werd een megahit en nu is men toe aan het vierde seizoen. En leren we steeds meer over Eleven, de toedracht van haar krachten en waar het Upside Down vandaan komt.

Lees ook: Veel vragen nog rondom 'Stranger Things' seizoen 4

Het einde
"We kijken naar elk seizoen alsof het een op zichzelf staand verhaal is. We hebben een behoorlijk grote mythologie. Ik geloof dat we het eerste seizoen ontwikkelden en dat Netflix ons toen al heel erg pushte om de mythologie echt op orde te hebben. We hadden 25 pagina's aan mythologie op papier, die maar een handjevol mensen gezien heeft. Dus seizoen voor seizoen onthullen we daar meer over," aldus Matt Duffer.

Lees ook: 'Stranger Things'-foto's tonen wel heel andere cast

"Dus we hebben een algemeen idee van waar we heen gaan. We kennen het einde van de serie al een behoorlijke tijd."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.