search
'Karate Kid'-serie 'Cobra Kai' seizoen 3 verhuist naar Netflix
Series / Nieuws

'Karate Kid'-serie 'Cobra Kai' seizoen 3 verhuist naar Netflix

De serie was oorspronkelijk exclusief te zien via YouTube Premium.

Cobra Kai verlaat na twee seizoenen YouTube Premium en heeft voor het derde seizoen een nieuw onderkomen gevonden bij Netflix, zo weet Variety vandaag te melden.

De deal die YouTube sloot met Netflix houdt verder ook in dat de eerste twee seizoenen van de serie later dit jaar op Netflix beschikbaar worden gesteld. De premièredatum van het derde seizoen wordt op een later moment onthuld.

Lees ook: Gaaf: Derde reeks voor 'Cobra Kai'!

Het nieuws komt precies 36 jaar na de release van de eerste Karate Kid-film, waarvan de serie een spinoff is. Die film bracht indertijd 90 miljoen dollar in het laatje en leverde de inspirerende Pat Morita een Oscarnominatie op. Daarna volgden er drie vervolgfilms, een animatieserie en de filmreboot met Jaden Smith en Jackie Chan uit 2010.

The Karate Man
In Cobra Kai wordt de verhaallijn van de oorspronkelijke Karate Kid-films voortgezet. Ralph Macchio en William Zabka spelen opnieuw de respectievelijke rollen van Daniel LaRusso en Johnny Lawrence. Martin Kove was daarnaast vanaf het einde van seizoen 1 opnieuw te zien als sensei John Kreese.

Lees ook: Hitserie 'Cobra Kai' krijgt tweede seizoen!!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen