search
Waar was Hannah Baker in het finale seizoen van '13 Reasons Why'?
Series / Nieuws

Waar was Hannah Baker in het finale seizoen van '13 Reasons Why'?

De serie draaide lange tijd volledig rond dit personage, maar ze ontbrak in het finale seizoen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De controversiële serie 13 Reasons Why draaide in eerste instantie in het bijzonder rond het personage Hannah Baker (gespeeld door Katherine Langford). In het finale seizoen is dit personage echter nergens te bekennen. Hoe komt dat?

Het was Katherine Langford zelf die in een interview met Digital Spy duidelijkheid gaf over het ontbreken van haar personage in het laatste seizoen. Los van de laatste aflevering van dat seizoen waarin gebruik werd gemaakt van oud beeldmateriaal was het personage van Hannah Baker nergens te bekennen. Volgens Langford is daar een goede reden voor aan te halen:

"Op het moment dat de opnames van het laatste seizoen van 13 Reasons Why bezig waren was ik volop bezig met de opnames voor Cursed. Het was voor mij dan ook helaas onmogelijk om op de set van 13 Reasons Why te verschijnen."

Derde seizoen nog niet gekeken
Tijdens het interview deed de actrice verschillende opvallende uitspraken. Eén van deze uitspraken had betrekking tot het feit dat ze aangaf er geen idee van te hebben hoe de serie na het tweede seizoen verder is verlopen; "Ik moet bekennen dat ik het derde seizoen nog niet helemaal heb uitgekeken. Ik ben daar nu echter wel druk mee bezig."

Ondanks het feit dat Langford dus reeds even niet meer echt betrokken is bij 13 Reasons Why benadrukte ze wel dat ze nog steeds een goed contact heeft met de rest van de cast.

Lees ook: Controversiële Netflix-serie '13 Reasons Why' krijgt mogelijk een opvolger!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen