Marvels 'Hawkeye': Dit moet je weten

Marvels 'Hawkeye': Dit moet je weten

Vandaag vertellen we je alles wat je over deze serie van Disney+ moet weten.

Jim Pedd, 4 juli 2020 om 10:00

Hawkeye is een van de vele series waar Marvel Studios aan werkt. De show zal te zien zijn op streamingdienst Disney+ en draait uiteraard om Clint Barton. Hij is de held die we al jaren hebben kunnen volgen in het MCU.
Maar Clint kreeg nooit een eigen film. Om daar nu aan tegemoet te komen, krijgt het personage dan maar een eigen serie. Vandaag vertellen we je alles wat je over de serie moet weten.

Lees ook: 'Hawkeye' bevat een wel heel interessant personage

Wanneer te zien?
Tijdens de SDCC 2019 werd aangekondigd dat de serie in de herfst van 2021 te zien is op Disney+. Helemaal zeker is dat door de coronacrisis helaas niet meer. Het kan goed dat de serie wordt uitgesteld.

Lees ook: Disney+ vindt werktitel voor 'Hawkeye'-serie

Wie is te zien?
In elk geval keert acteur Jeremy Renner terug als Hawkeye. Het gerucht gaat dat ook Hailee Steinfeld te zien zal zijn als Kate Bishop, al is dat nog steeds niet bevestigd.

Lees ook: Hailee Steinfeld ontwijkt 'handig' vraag over Marvel-serie 'Hawkeye'

Het verhaal
In elk geval weten we wel dat er gezocht wordt naar een actrice voor de rol van Kate Bishop. In de serie zien we hoe Kate de nieuwe Hawkeye moet worden en hoe Clint Barton haar daartoe opleidt.

Lees ook: MCU's 'Hawkeye'-serie waarschijnlijk ook uitgesteld

De serie zou verder gebaseerd worden op de comics Hawkeye van Matt Fracion, David Aaj en Javier Pulido. Daarin zien we Clint op een heel andere manier, iemand die heel vaak pech heeft en echt zijn best doet om zijn buurt veilig te houden.

Lees meer over: Hawkeye

Populair nieuws