Walter en Jesse terug in 'Better Call Saul'?

Walter en Jesse terug in 'Better Call Saul'?

Er is werkelijk aan alles gedacht door de makers van de serie die afgeleide is van Breaking Bad.

Jim Pedd, 2 juli 2020 om 09:10

Better Call Saul weet op bijzonder knappe manier personages uit Breaking Bad samen te brengen. Geen enkel moment voelt het geforceerd en zo konden we al onder meer Tuco Salamanca en zijn neven, chemicus Gale Boetticher, Lydia Rodarte-Quayle en zelfs Hank Schrader ontmoeten.
Fans hopen nog altijd dat in de laatste dertien afleveringen ook Walter White en Jesse Pinkman voorkomen. Producent en bedenker Peter Gould vertelde tijdens een interview met Collider, dat hier al aan gedacht is. “Op dit moment staan we op het punt om aflevering 4 af te ronden en hebben we al een idee voor alles waar je om gevraagd hebt.”

Lees ook: 'Better Call Saul' seizoen 6: dit moet je weten

Walt en Jesse
“We weten waar dit heen gaat, hoe we dit laten eindigen en weten welke personages zoals Walt en Jesse wel of niet terugkeren. Maar je wil wel opletten dat er niet gaat veranderen. Het doel is dat het verhaal op zichzelf staat en logisch is en dus niet afhangt van referenties,” aldus Gould.

Lees ook: 'Breaking Bad'-helden terug in 'Better Call Saul'?

Het zesde seizoen wordt heel belangrijk wat hem betreft. “Mensen zijn tegenwoordig erg streng als het aankomt op laatste seizoenen. In ons geval hebben we ruwweg 63 uur aan verhaal gemaakt, dus dat op een bevredigende manier afronden is best zwaar. Al helemaal als je meeweegt dat we Breaking Bad moeten meewegen.”

Bron: Collider

Lees meer over: Breaking Bad, Better Call Saul, Peter Gould

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws