search
Ashton Kutcher is de best betaalde tv-acteur
Series / Nieuws

Ashton Kutcher is de best betaalde tv-acteur

En wie waren de andere best betaalde acteurs op de toplijst van Forbes?

Ondanks dat de The Big Bang Theory-acteurs nu een zeer lucratief contract hebben gesloten, is het Ashton Kutcher die bovenaan de lijst van de best betaalde tv-acteurs van Forbes staat. Volgens het zakenblad, dat elk jaar een toplijst maakt met de best betaalde acteurs en actrices in films en televisie, kreeg Kutcher voor Two and a Half Men zo'n 26 miljoen dollar betaald.


Kutchers collega Jon Cryer in de serie is de nummer twee op de lijst, samen met NCIS-acteur Mark Harmon. De twee waren het afgelopen jaar allebei goed voor ongeveer 19 miljoen dollar.

Op de derde plaats staat dit jaar Neil Patrick Harris, die het goed deed met zijn rol in How I Met Your Mother. Daarvoor kreeg hij zo'n 18 miljoen dollar betaald. Hij staat daarmee en flink stuk boven acteurs Patrick Dempsey (Grey's Anatomy) en Kevin Spacey (House of Cards), die beiden ongeveer 16 miljoen dollar overgeschreven kregen.

Daarna is het de beurt aan Tim Allen, die 15 miljoen dollar op zijn bankrekening bijgeschreven zag worden. Simon Baker kreeg 13 miljoen dollar overgeboekt en Jim Parsons, die we kennen van The Big Bang Theory, was goed voor 12 miljoen dollar. De tiende plek is tot slot een gedeelde, door Jason Segel en Johnny Galecki. Zij waren beiden goed voor elf miljoen dollar.

1. Ashton Kutcher: 26 miljoen dollar
2. John Cryer: 19 miljoen dollar
-. Mark Harmon: 19 miljoen dollar
4. Neil patrick Harris: 18 miljoen dollar
5. Patrick Dempsey: 16 miljoen dollar
-. Kevin Spacey: 16 miljoen dollar
7. Tim Allen: 15 miljoen dollar
8. Simon Baker: 13 miljoen dollar
9. Jim Parsons: 12 miljoen dollar
10. Jason Segel: 11 miljoen dollar
-. Johnny Galecki: 11 miljoen dollar

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen