Eerste Marvel-serie Disney+ heeft slechts 9 dagen te gaan

Eerste Marvel-serie Disney+ heeft 9 dagen te gaan

The Falcon and the Winter Soldier moest de opnames staken en hopelijk voor augustus worden de laatste dagen met opnames afgerond.

Bram de Groot, 3 juli 2020 14:39

Goed nieuws voor de Marvel-fans die uitkijken naar The Falcon and the Winter Soldier. Deze eerste Marvel-serie op Disney+ moet in augustus van start gaan en nu blijkt dat de opnames die nog plaats moeten vinden, zeer beperkt zijn.
Er zouden nog slechts een paar opnamedagen staan gepland nadat de opnames in Praag in maart on-hold werd gezet door de coronacrisis. Volgens The Hollywood Reporter maakt de cast & crew zich namelijk op voor een shoot van slechts negen dagen.

Voldoende tijd tot afronding?
Eerder zei Mackie als dat ze nog "heel weinig dingen te doen" zouden hebben. Wanneer in augustus de serie rond Sam Wilson / The Falcon van acteur Anthony Mackie en Bucky a.k.a. The Winter Soldier van Sebastian Stan in première gaat is niet bekend. Er zijn zes afleveringen.

Lees ook: 'The Falcon and the Winter Soldier' is gewoon een film

Mochten de opnames snel worden afgerond, dan zijn de opnames hopelijk op tijd klaar zodat deze verwerkt moeten worden in de laatste aflevering(en). De laatste aflevering zou mogelijk pas in oktober verschijnen.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws