Nu al einde verhaal voor Riverdale-spin-off 'Katy Keene'

Nu al einde verhaal voor Riverdale-spin-off

Er werd veel van verwacht, maar de serie 'Katy Keene' verdwijnt al na amper één seizoen van het kleine scherm...

Geoffrey Ketels, 4 juli 2020 om 17:37

Slecht nieuws voor de Riverdale-spin-off Katy Keene. The CW heeft namelijk bekend gemaakt dat er geen vervolg meer zal verschijnen.
Riverdale kan nog altijd rekenen op een aanzienlijke populariteit. Dat kan echter niet worden gezegd van de spin-off genaamd Katy Keene. Zender The CW heeft dan ook ondertussen bekend gemaakt dat de tegenvallende kijkcijfers er voor hebben gezorgd dat er geen extra seizoen meer zal verschijnen. Daarmee klokt Katy Keene af op precies één seizoen.

HBO Max
In een poging om toch nog wat harten te veroveren voor de spin-off van Riverdale werd er door Warner Bros. Television voor gekozen om de serie toe te voegen aan het Amerikaanse HBO Max. Waarom ze dit toch nog probeert? Omdat de kans volgens verschillende geruchten bijzonder groot is dat Warner Bros. Television nog zal proberen om de serie onder te brengen bij een ander netwerk. Of men daar ook in zal slagen is uiteraard nog maar de vraag.

Het nieuws komt hard aan bij Lucy Hale. Zij reageerde op emotionele wijze op het cancellen van de reeks via Instagram. In haar reactie liet ze het volgende optekenen; "Er komt geen tweede seizoen. Dat gebeurt soms. Het is niet voor het eerst dat dit mij overkomt, maar elke keer breekt mijn hart een beetje". Toch kijkt de actrice gelukkig terug op wat ze zelf bestempeld als één van de absolute hoogtepunten van haar leven.


Lees meer over: Katy Keene, serie, Netflix, series, Riverdale

Populair nieuws