Zac Efron docuserie in de maak voor Netflix en ze verschijnt nog deze maand!

Zac Efron docuserie in de maak voor Netflix

Netflix heeft de nieuwe docuserie 'Down to Earth with Zac Efron' aangekondigd...

Geoffrey Ketels, 4 juli 2020 om 18:44

Er zijn door de jaren heen al heel wat leuke docuseries verschenen op streamingdienst Netflix. Ook nu weer is er een potentieel interessante titel in de maak. Het gaat deze keer om een docuserie die draait rond acteur Zac Efron.
In de gloednieuwe serie maakt Zac Efron een wereldreis samen met wellnessexpert Darin Olien. In de trailer die eerder van de serie verscheen vertelde Zac zelf het volgende:

"We reizen samen de wereld rond op zoek naar nieuwe perspectieven op een aantal zeer oude problemen. De belangrijkste hoofdbestanddelen van het moderne leven zijn ongetwijfeld voedsel, water en energie".

Samen gaan ze op zoek naar een manier om niet alleen gezond, maar ook duurzaam te leven. In de serie onderzoekt Zac hoe 'down to earth' hij nu in werkelijkheid is en dat leidt tot een aantal verrassende vaststellingen.

10 juli
De nieuwe docuserie Down to Earth with Zac Efron is te bekijken op Netflix vanaf 10 juli. Echter werd er door Netflix nu al een trailer de wereld ingestuurd. Wie dus niet kan wachten tot 10 juli kan door het bekijken van de onderstaande trailer alvast een leuk voorsmaakje krijgen.


Lees meer over: Down to Earth with Zac Efron, Zac Efron, serie, docuserie, series, Netflix

Populair nieuws