Vanessa Hudgens in een strakke bikini

Vanessa Hudgens in een strakke bikini

De actrice ziet er helemaal tiptop uit, en heeft echt geen last van coronakilo's.

Door redactie, 9 juli 2020 om 08:05

Vanessa Hudgens ken je vermoedelijk nog wel van Disney-film High School Musical. Daarin zong ze samen met Zac Efron de sterren van de hemel. Waar die laatste ondertussen Hollywood-ster is, doet Hudgens het net iets rustiger aan, al is ze nog genoeg te zien in films en series.
Hudgens werd in december 1988 geboren en werkte lang vooral in het theater. Tot ze debuteerde in de film Thirteen en sindsdien is ze in heel wat series te zien geweest. Lang waren dat wat meer typische Disney-series, die niet zo breed bekeken worden.

Doorbraak
Maar met de film High School Musical werd Hudgens breed bekend. En wist ze ook nog eens te laten zien dat ze over het nodige zangtalent beschikt. Haar meest recente album werd in 2008 uitgebracht en heet Identified. Twee jaar daarvoor bracht ze nog het album V uit. Verder speelde ze de afgelopen tijd vooral alleen in films en series waar ze echt zin in heeft.

Een daarvan was Dog Days, een serie waarin ze de rol van Tara speelde. De meest recente film waarin ze te zien was, was van Netflix: The Knight Before Christmas.

Bekijk op Instagram de strakke billen van Hudgens

Lees meer over: Vanessa Hudgens

Populair nieuws