Videoland pakt uit met nieuwe abonnementen en voegt reclame toe

Videoland pakt uit met nieuwe abonnementsvormen

Het wordt onder meer mogelijk om te kiezen voor een goedkoper abonnement, maar dan wel met reclame...

Geoffrey Ketels, 14 juli 2020 om 15:03

Streamingdienst Videoland gooit haar abonnementsvormen op de schop. Er zullen dan ook drie verschillende modellen verschijnen, namelijk de Basis, Plus en Premium abonnementen.
Het nieuwe basisabonnement van Videoland zal het mogelijk maken om slechts op één scherm tegelijk van het aanbod van de streamingdienst te kunnen genieten. Dit goedkoopste abonnement dat 4,99 euro per maand kost is bovendien voorzien van reclame.

Het Plus-abonnement zal 7,99 euro kosten per maand en maakt het mogelijk om (zonder reclame) op twee schermen te kijken. Voor het Premium-abonnement betaal je een kostprijs van 9,99 euro per maand. Uiteraard kijk je ook dan reclamevrij en dat op tot maximaal vier verschillende schermen tegelijkertijd.

Aanbod blijft hetzelfde
Door uit te pakken met de nieuwe abonnementsvormen wil Videoland er voor zorgen dat nieuwe klanten over een grotere keuze beschikken. Zo kunnen ze wellicht precies die keuze maken die het best bij hen past. Het aanbod dat de streamingdienst beschikbaar stelt is wel voor alle abonnementsvormen hetzelfde. De verschillende nieuwe abonnementen van de streamingdienst zullen in de komende tijd worden uitgerold.

Ben je reeds abonnee? Dan verandert er (voorlopig) niets. Dit betekent dat bestaande abonnees kunnen blijven rekenen op hun vertrouwde abonnement van 8,99 euro per maand. Daarbij heeft men ook de beschikking over alle functies van het Premium-abonnement.

Lees meer over: Videoland, serie, series, streamingdienst, streamingdiensten

Populair nieuws