'The Walking Dead' spin-off wordt heel uniek

'The Walking Dead' spin-off wordt heel uniek

The Walking Dead: World Beyond brengt een volledig nieuw perspectief met zich mee.

Jim Pedd, 15 juli 2020 om 06:00

De serie The Walking Dead: World Beyond is een unieke spin-off. Dat vertelt bedenker en uitvoerend producent Robert Kirkman tijdens een interview met Hey Fandom!.
De serie speelt zich af in Nebraska en ongeveer een decennium na het einde van de wereld. We volgen een stel kids die opgegroeid zijn in een nieuwe gemeenschap waarin alles veilig is. Maar zij verlaten de veilige omgeving als de vader van Hope en Iris een boodschap uitzendt en ze hem willen redden.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond': alles wat je moet weten

World Beyond
“Ik kijk echt heel erg uit naar World Beyond, omdat het gaat om heel andere personages. En een heel ander soort wereld binnen het universum van The Walking Dead,” aldus Kirkman. “Dit draait om een groep tieners die in een veilige wereld hebben gewoond binnen The Walking Dead en nu gaan ze naar buiten. Dus we ervaren de wereld via nieuwe ogen.”

Lees ook: Grote hint naar Rick Grimes-film al eerder in 'The Walking Dead'

Die nieuwe wereld van de kids is de Campus Colony, waar ruwweg 10.000 mensen wonen rond de Nebraska University. “Het wordt echt een heel unieke serie en die zal later dit jaar te zien zijn, omdat de wereld er helaas zo slecht aan toe is nu.”

Bron: Hey Fandom

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, AMC, Robert Kirkman

Populair nieuws