Andrew Lincoln wilde dit 'The Walking Dead'-personage redden

Andrew Lincoln wilde dit TWD-personage redden

Hij ging het gevecht aan met AMC, maar verloor natuurlijk wel.

Jim Pedd, 16 juli 2020 om 09:11

Acteur Andrew Lincoln probeerde te voorkomen dat een van de personages in The Walking Dead moest sneuvelen. Daarbij ging het om Axel, gespeeld door Lew Temple.
Axel was een van de nieuwe personages die we ontmoetten in de eerste aflevering van het derde seizoen, Seed. Daarin claimen Rick en zijn vrienden een oude gevangenis als hun nieuwe thuis. Daar ontdekken ze dat er een groepje gevangenen nog altijd in de gevangenis woont: Oscar, Tomas, Big Tiny en Andrew. Het personage van Temple was het laatste nog levende lid van die groep tot hij gedood werd door de Governor in aflevering 10 van seizoen 3.

Lees ook: 'The Walking Dead' ging met dit moment te ver

In leven houden
“Ik dacht dat Axel een integraal onderdeel zou worden van de groep overlevenden en ik dacht ook echt dat het zo zou zijn,” vertelde Temple. “Dankzij de graphic novels wist ik wel dat hij dood zou gaan, maar ik had gehoopt dat het wat langer kon duren.”

Lees ook: Zo kan 'The Walking Dead' door na de comics

Hij werd in dat gevoel gesterkt door Andrew Lincoln. “Andrew Lincoln ging naar de producenten en zei: ‘Ik geloof dat we hier een fout maken. Laten we dit nog even niet doen.” Maar helas had dat natuurlijk geen zin.

Bron: KyTalk

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Andrew Lincoln, Lew Temple

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws