'The Witcher' seizoen 2 maakt stappen!

'The Witcher' seizoen 2 maakt stappen!

Het lijkt er naar uit te zien dat er volgens plan in augustus gestart zal kunnen worden met de opnames van het tweede seizoen van 'The Witcher'...

Geoffrey Ketels, 17 juli 2020 om 14:33

Het lijkt er naar uit te zien dat het filmen voor het tweede seizoen van The Witcher volgens planning op 17 augustus zal kunnen worden aangevat.
Net zoals bij nagenoeg alle andere producties het geval was heeft Covid-19 er voor gezorgd dat ook de opnames van het tweede seizoen van The Witcher tijdelijk stilgelegd moesten worden. Als alles volgens plan verloopt kan de productie op 17 augustus terug worden hervat. Momenteel lijkt er nog maar weinig een heropstart van de productie in de weg te staan. Sterker nog, inmiddels heeft het productieteam achter The Witcher bevestigd dat de voorproductie reeds op volle toeren draait.

Lees ook: 'The Witcher' verandert dit belangrijke element uit de boeken

Nieuwe locaties
Voor het eerste seizoen van The Witcher werd er voornamelijk gebruik gemaakt van Blaviken als locatie. Voor het tweede seizoen moesten er echter nieuwe sets worden gebouwd. Het gaat daarbij om sets voor de locaties Oxenfurt en Gors Velen. Eerder benadrukte het productieteam reeds dat het voor hen van belang is dat de plaatsen bekend in de oren klinken voor fans van zowel de boeken als de populaire videogames.

Dat de productie terug heropgestart kan worden is uiteraard goed nieuws. Vraag blijft echter nog altijd wanneer we het tweede seizoen van The Witcher zullen kunnen verwachten. Daar is momenteel helaas nog niets over bekend.

Lees ook: Henry Cavill over harde kritiek 'The Witcher'

Lees meer over: The Witcher, serie, series, Netflix

Populair nieuws