search

Ons nieuws van vrijdag 17 juli 2020

'The Walking Dead' MOET grote dingen veranderen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' MOET grote dingen veranderen

Maker en bedenker Robert Kirkman zou het geweldig vinden als er heel wat wijzigingen plaatsvinden.

Robert Kirkman, bedenker van The Walking Dead, vindt het helemaal geen slecht idee dat er veel hoofdpersonen dood gaan. Hij vindt het juist een toevoeging, ook dat er grote wijzigingen gemaakt worden in de verfilming van zijn comics.

"Het lijkt misschien een absolute nachtmerrie dat andere schrijvers ermee aan de slag gaan, maar ik vind het echt heel mooi om te zien dat zij dingen veranderen en bijvoorbeeld zeggen dat 'Het verhaal hierom werkt en wij dit op deze manier kunnen veranderen om dat aan te pakken en het werkt daardoor heel goed'."

Lees ook: Andrew Lincoln wilde dit 'The Walking Dead'-personage redden

Grote wijzigingen
"Er zitten dingen in The Walking Dead waarvan een Walking Dead-fan absoluut zal willen dat die verfilmd worden. Dus er zijn dingen die direct verfilmd worden, maar sommige dingen worden ook helemaal genegeerd. Vaak denk ik: 'Maak ze maar dood, dat wordt geweldig!' Dan is iemand misschien wel een groot personage in de comics, maar zie je ze in de serie snel sneuvelen. Dat zou ik geweldig vinden," vertelde Kirkman verder.

Lees ook: Negen nieuwe posters 'The Walking Dead'-franchise

Er wordt hard gewerkt aan de finale van het tiende seizoen. Daarna komt er op z'n minst nog een elfde reeks.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' seizoen 2 maakt stappen!
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 2 maakt stappen!

Het lijkt er naar uit te zien dat er volgens plan in augustus gestart zal kunnen worden met de opnames van het tweede seizoen van 'The Witcher'...

Geoffrey Ketels
Het lijkt er naar uit te zien dat het filmen voor het tweede seizoen van The Witcher volgens planning op 17 augustus zal kunnen worden aangevat.

Net zoals bij nagenoeg alle andere producties het geval was heeft Covid-19 er voor gezorgd dat ook de opnames van het tweede seizoen van The Witcher tijdelijk stilgelegd moesten worden. Als alles volgens plan verloopt kan de productie op 17 augustus terug worden hervat. Momenteel lijkt er nog maar weinig een heropstart van de productie in de weg te staan. Sterker nog, inmiddels heeft het productieteam achter The Witcher bevestigd dat de voorproductie reeds op volle toeren draait.

Lees ook: 'The Witcher' verandert dit belangrijke element uit de boeken

Nieuwe locaties
Voor het eerste seizoen van The Witcher werd er voornamelijk gebruik gemaakt van Blaviken als locatie. Voor het tweede seizoen moesten er echter nieuwe sets worden gebouwd. Het gaat daarbij om sets voor de locaties Oxenfurt en Gors Velen. Eerder benadrukte het productieteam reeds dat het voor hen van belang is dat de plaatsen bekend in de oren klinken voor fans van zowel de boeken als de populaire videogames.

Dat de productie terug heropgestart kan worden is uiteraard goed nieuws. Vraag blijft echter nog altijd wanneer we het tweede seizoen van The Witcher zullen kunnen verwachten. Daar is momenteel helaas nog niets over bekend.

Lees ook: Henry Cavill over harde kritiek 'The Witcher'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'Hannibal' een vierde seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt 'Hannibal' een vierde seizoen?

Zal Mads Mikkelsen opnieuw te zien zijn als Hannibal 'The Cannibal' Lecter?

Bryan Fuller, de bedenker van Hannibal heeft een zeer hoopvolle update gegeven over een vierde seizoen van de serie. Hij is ervan overtuigd dat de nieuwe reeks er gaat komen.

Toen de serie in 2015 na drie seizoenen werd geschrapt, waren fans daar allesbehalve blij mee. Toch hebben ze de hoop op een nieuw seizoen nooit opgegeven. Tijdens een interview met Nerdist, liet Fuller weten dat die hoop niet ongegrond is:

"Ik ben zeer hoopvol dat er een nieuw seizoen komt. Het geweldige aan het idee dat ik heb, en met leden van de cast heb gedeeld, is dat we Hannibal en Will vijf of zes jaar na het einde van het derde seizoen aantreffen. Vanaf dat punt gaan we verder en zullen we ons moeten aanpassen."

31-05-2019: Niemand geeft 'Hannibal' op (2448 views)
Lees ook: Niemand geeft 'Hannibal' op

Hoe dat precies kan, is nog maar de vraag. Aan het einde van de laatste aflevering zagen we namelijk hoe de gewonde Hannibal (Mads Mikkelsen) en Will Graham (Hugh Dancy) de sadistische Dolarhude (Richard Armitage) overmeesteren voordat ze samen van een klif springen. We zien echter niet of die sprong dodelijk is.

Wie heeft interesse?
Vorig jaar nog liet Fuller weten dat niemand de moed heeft opgegeven over een vierde seizoen:

"Ik heb luid en duidelijk laten weten dat ik het nieuwe seizoen wil maken, dat de cast het wil en dat uitvoerend producent Martha De Laurentiis het wil. We zoeken alleen nog naar een netwerk of streamingdienst die interesse heeft. Iemand moet happen."

Lees ook: David Tennant was bijna 'Hannibal'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt supergave animatieserie over 'Usagi Yojimbo'
Series / Nieuws

Netflix maakt supergave animatieserie over 'Usagi Yojimbo'

Het personage had vroeger zijn eigen stripreeks, maar dook ook regelmatig op naast de Teenage Mutant Ninja Turtles.

Netflix heeft bekendgemaakt dat ze Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles zullen maken. Het betreft een CG-animatieserie die gebaseerd is op de populaire stripreeks Usagi Yojimbo van Stan Sakai.

Horror-grootmeester James Wan (The Conjuring, Insidious) zal de film via zijn label Atomic Monster produceren. De komische actieserie belooft high-tech visuals te combineren met ouderwetse Japanse referenties. Benoemenswaardig is dat bedenker Sakai betrokken is bij elk aspect van de productie en zeer enthousiast is over wat hij er tot nu toe van heeft gezien.

Een levensgevaarlijk konijn
In de serie volgen we tienerkonijn/samurai Yuichi, afstammeling van de grote strijder Miyamoto Usagi. Yuichi's doel in het leven is om een echte samurai te worden. Tijdens zijn reis voert hij een groep onverwachte helden aan, die bestaat uit een premiejager, een ninja, een dief en... een hagedis. Ze nemen het in de serie op tegen o.a. bewapende mollen, vleermuizen met ijzeren vleugels en monsters uit een andere dimensie.

88 Pictures (Fast & Furious Spy Racers) zal zorgen voor de CG-animatie van de serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: Netflix geeft 'Space Force' een tweede seizoen!
Series / Nieuws

Gerucht: Netflix geeft 'Space Force' een tweede seizoen!

Het gerucht gaat dat de komedieserie nog een nieuw seizoen krijgt en dat de makers dus weer los mogen.

Het gerucht gaat dat Netflix een tweede seizoen besteld heeft van Space Force. Dat stelt althans What's On Netflix op basis van anonieme bronnen binnen de streamingdienst.

"Space Force, een van de meest controversiële komedieseries van Netflix, is vernieuwd voor een tweede seizoen. Dit nieuws komt van een bron van ons die behoorlijk betrouwbaar is. Zij vertelden ons eerder dat Netflix Warrior Nun, Ozark en Fate: A Winx Saga nieuwe seizoenen zou geven. Netflix heeft al bevestigd dat Ozark vernieuwd is."

Lees ook: Netflix slaat gevoelige slag met 'Space Force'

Gemende ontvangst
Space Force werd niet unaniem positief ontvangen. De serie wist van critici hooguit mild positieve reacties te krijgen. Kijkers waren wel beter te spreken over de serie. Sterker nog, wereldwijd stond hij een hele tijd in de top tien best bekeken series op dat moment.

Lees ook: Krijgt de nieuwe Netflix-hit 'Space Force' een tweede seizoen?

De serie draait om de Space Force, een nieuwe branche binnen het Amerikaanse leger waar Donald Trump opdracht voor gaf. De oprichting daarvan is aan een militair die heel andere plannen had.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' gaat ver, héél ver
Series / Nieuws

'The Boys' gaat ver, héél ver

Dit nieuwe seizoen is niemand klaar voor als het dan straks te zien is bij Amazon Prime Video.

Als je het eerste seizoen van The Boys van Amazon Prime Video al knotsgek vond, bereid je dan maar voor op de tweede reeks. Die wordt zo mogelijk nog veel erger. Dat stelt acteur Jack Quaid, die de rol van Hughie speelt.

"We gaan echt veel verder," vertelde de acteur. "Niemand is er klaar voor, echt. Ik heb dingen gedaan dit seizoen die ik nooit zal vergeten. Dingen die ik nooit eerder heb gedaan en waarschijnlijk ook nooit meer ga doen. We gaan echt verder dan ooit."

Lees ook: Homelander plast op New York op poster 'The Boys'

Tweede seizoen
In het tweede seizoen van The Boys breekt de hel los. Het team, Hughie, Mother's Milk, Kimiko en Frenchie zijn op de vlucht geslagen, terwijl Billy Butcher vermist is. En het bedrijf achter de Supes, Vought, besluit gebruik te maken van de angst voor superschurken en de komst van een nieuwe held, Stormfront, die een bepaald niet stabiele Homelander uitdaagt, en je hebt de perfecte elementen voor totale chaos.

Lees ook: 'The Boys'-trailer laat zeer bloederige superhelden zien

Dat belooft dus wat te worden! Het nieuwe seizoen is vanaf 4 september op Amazon Prime Video te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher': Henry Cavill was wel heel vies op de set
Series / Nieuws

'The Witcher': Henry Cavill was wel heel vies op de set

Henry Cavill was in de serie te zien als het personage Geralt of Rivia.

Acteur Henry Cavill ging wel heel ver om smerig te zijn in Netflix-serie The Witcher. Zijn personage, Geralt of Rivia, heeft een heel smerige outfit aan en ziet er vaak uit alsof hij niet of nauwelijks een bad neemt.

Cavill ging daarvoor heel er ver. "De kostuummakers vonden mij tegen het einde echt verschrikkelijk," vertelde Cavill tijdens een interview met Vanity Fair. "Soms keek ik voor een take naar mijzelf en zei ik dan: 'Ik moet er smeriger uit zien'. Dan kwamen ze langs met zo'n kleine roller met wat stof erin. En dan zei ik: 'Jongens, dit is echt niet genoeg'. Dus stond ik dan weer buiten in de regen. Ik probeerde telkens weer zoveel mogelijk van de wereld op mij te krijgen. Zo kon dit personage er ook echt uitzien alsof hij in die wereld leefde."

Lees ook: 'The Witcher' verandert dit belangrijke element uit de boeken

Tweede seizoen
Het eerste acht afleveringen tellend seizoen is nu te streamen op Netflix. Er wordt aan een tweede seizoen gewerkt, maar de opnames daarvan zijn vanwege het coronavirus stilgelegd.

Lees ook: Dit 'The Witcher'-element werd pas halverwege bedacht

De opnames van het tweede seizoen beginnen op 17 augustus weer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.