search
Krijgt 'Hannibal' een vierde seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt 'Hannibal' een vierde seizoen?

Zal Mads Mikkelsen opnieuw te zien zijn als Hannibal 'The Cannibal' Lecter?

Bryan Fuller, de bedenker van Hannibal heeft een zeer hoopvolle update gegeven over een vierde seizoen van de serie. Hij is ervan overtuigd dat de nieuwe reeks er gaat komen.

Toen de serie in 2015 na drie seizoenen werd geschrapt, waren fans daar allesbehalve blij mee. Toch hebben ze de hoop op een nieuw seizoen nooit opgegeven. Tijdens een interview met Nerdist, liet Fuller weten dat die hoop niet ongegrond is:

"Ik ben zeer hoopvol dat er een nieuw seizoen komt. Het geweldige aan het idee dat ik heb, en met leden van de cast heb gedeeld, is dat we Hannibal en Will vijf of zes jaar na het einde van het derde seizoen aantreffen. Vanaf dat punt gaan we verder en zullen we ons moeten aanpassen."

31-05-2019: Niemand geeft 'Hannibal' op (2448 views)
Lees ook: Niemand geeft 'Hannibal' op

Hoe dat precies kan, is nog maar de vraag. Aan het einde van de laatste aflevering zagen we namelijk hoe de gewonde Hannibal (Mads Mikkelsen) en Will Graham (Hugh Dancy) de sadistische Dolarhude (Richard Armitage) overmeesteren voordat ze samen van een klif springen. We zien echter niet of die sprong dodelijk is.

Wie heeft interesse?
Vorig jaar nog liet Fuller weten dat niemand de moed heeft opgegeven over een vierde seizoen:

"Ik heb luid en duidelijk laten weten dat ik het nieuwe seizoen wil maken, dat de cast het wil en dat uitvoerend producent Martha De Laurentiis het wil. We zoeken alleen nog naar een netwerk of streamingdienst die interesse heeft. Iemand moet happen."

Lees ook: David Tennant was bijna 'Hannibal'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen