'Loki'-fans hoeven zich geen zorgen te maken

'Loki'-fans hoeven zich geen zorgen te maken

De Disney+ serie moet gewoon in de lente van 2021 te zien zijn, precies zoals gepland.

Jim Pedd, 22 juli 2020 om 07:07

Maak je maar geen zorgen over de serie Loki. Waar The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision mogelijk later uitkomen dan de bedoeling was en dit jaar misschien zelfs helemaal niet meer debuteren op streamingdienst Disney+, moet je je geen zorgen maken over de release van Loki.
Marvel Studios is namelijk nog altijd van plan om de serie in de lente van 2021 uit te brengen. Volgens The Hollywood Reporter wil Disney+ de serie heel graag zo snel mogelijk hebben. Het gebrek aan nieuwe content begint nu namelijk wel heel erg op te vallen en dat kan slecht zijn voor het aantal abonnees.

Lees ook: Marvel-serie 'Loki' brengt het onverwachte

Volgend jaar
Daarom wordt erop gemikt om zoveel mogelijk van de series die gepland staan ‘gewoon’ uit te brengen. Je kan er dus ook van uit gaan dat The Mandalorian seizoen twee er gewoon komt in de loop van oktober.

Lees ook: Goed nieuws voor Marvel-serie 'Loki'

Nu blijkt dus ook dat Loki in 2021 moet uitkomen. De serie heeft een synopsis: In Marvel Studios’ Loki neemt de schurkachtige Loki wederom zijn rol als de God of Mischief op zich in een nieuwe serie die zich afspeelt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.

Bron: THR

Lees meer over: Loki, Disney Plus, Marvel

Populair nieuws