'Star Trek: Picard' brengt mogelijk nog twee helden terug

Star Trek Picard brengt mogelijk twee helden terug

Star Trek: Picard schijnt Seven of Nine en The Doctor mogelijk terug te gaan brengen.

Jim Pedd, 22 juli 2020 om 08:10

Star Trek: Picard zou zomaar eens twee van onze favoriete Star Trek-personages bij elkaar kunnen brengen. Acteur Robert Picardo cirkelt al langer rond een rol in de serie, net zoals Jeri Ryan er een kreeg.
De twee waren samen te zien in Star Trek: Voyager en speelden daarin Seven of Nine en The Doctor. De ex-Borg en de hologram-dokter vormden snel een fijne vriendschap.

Lees ook: Helaas: deze oude bekende keert niet terug in 'Star Trek: Picard'

Weer terugkeren
“Het zou echt heel leuk zijn om weer terug te keren als het personage,” vertelde Picardo aan TrekMovie.com. “Ik weet zeker dat de Doctor behoorlijk geschokt en tegelijk onder de indruk zou zijn over de menselijkheid van Seven!”

Lees ook: 'Star Trek: Picard' seizoen 2: Dit moet je weten

Er wordt gekeken naar een mogelijke terugkeer. “Net als Data heeft The Doctor een schepper, iemand die zijn programma ontworpen heeft, Louis Zimmerman. Het zou perfect zijn en misschien net zo kunnen als wat ze met Brent [Spiner] gedaan hebben in Picard.”

Nu lijkt die terugkeer dus mogelijk; eerst werden daar voor het tweede seizoen gesprekken over gevoerd, maar die vinden nu plaats voor het derde seizoen.

Bron: TrekMovie

Lees meer over: Star Trek Picard, Robert Picardo, Jeri Ryan, CBS

Populair nieuws