Veelbelovende serie 'Echo 3' op weg naar Apple TV+

Veelbelovende serie 'Echo 3' op weg naar Apple TV+

De nieuwe serie moet onder meer de concurrentie aangaan met de Netflix-reeks When Heroes Fly...

Geoffrey Ketels, 20 juli 2020 om 14:44

Even bij de concurrentie spieken is iets wat alle bedrijven en dus ook de streamingdiensten doen. Voor een nieuwe serie die op Apple TV+ zal verschijnen heeft Apple de mosterd duidelijk bij concurrent Netflix gehaald.
De nieuwe serie genaamd Echo 3 die zal verschijnen op de streamingdienst van Apple vertoont enorme gelijkenissen met een andere serie genaamd When Heroes Fly. Pittig detail, deze laatste is momenteel te bekijken op Netflix. Daar waar When Heroes Fly een Israƫlische productie is geldt dat niet voor Echo 3. Deze laatste wordt dan ook een Amerikaanse productie. De basis voor beide projecten is echter precies dezelfde, namelijk een boek van de hand van schrijver Amir Gutfreund.

Verdwenen Amerikaanse vrouw
Echo 3 zal het verhaal vertellen van een Amerikaanse vrouw die er om bekend stond een briljante onderzoekster te zijn. Op een zeker ogenblik komt ze echter te verdwijnen in het grensgebied van de landen Colombia en Venezuela. Om de vrouw terug te vinden schieten haar man en broer, beiden ex-militairen, in actie. Terwijl er zich op de achtergrond een oorlog afspeelt gaan de twee mannen op zoek naar de vermiste Amber Chesborough.

Wanneer Echo 3 op Apple TV+ moet verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: Netflix, serie, series, Apple, Apple TV, streamingdienst, streamingdiensten

Populair nieuws