Waarom 'Lucifer' zijn grootste twist al verklapte

Waarom 'Lucifer' zijn grootste twist al verklapte

Het vijfde seizoen heeft een twist die we dankzij de trailer dus nu al kennen.

Jim Pedd, 23 juli 2020 om 09:14

Het vijfde seizoen van Lucifer verklapt in de trailer al een belangrijke twist. Namelijk dat de ogenschijnlijk teruggekeerde koning van de hel niet Lucifer is, maar zijn tweelingbroer aartsengel Michael. Die wordt ook gespeeld door Tom Ellis, maar met een matig Amerikaans accent.
Het vijfde seizoen was al grotendeels opgenomen toen bekend werd gemaakt dat er een zesde seizoen zou komen. Het verhaal van Michael zal dus waarschijnlijk afgerond zijn voordat dit seizoen voorbij is. Dan kan je het misschien maar beter alvast onthullen als een belangrijk plotpunt dit nieuwe seizoen.

Lees ook: 'Lucifer' eindigt bevredigend voor de fans

Strijd tegen Michael
Dit vijfde seizoen zal vermoedelijk grotendeels gaan om de strijd tegen Michael en een antwoord geven op de vraag waarom hij er zo op gebrand is het leven van Lucifer moeilijk te maken. En natuurlijk hoe Lucifer terug zou komen naar de Aarde.

Lees ook: Netflix toont speciale aflevering 'Lucifer'

Hij vertrok immers wegens een profetie waaruit bleek dat als hij en Chloe samen zijn, het kwaad op de Aarde losgelaten wordt. Een profetie die zich niet op laat lossen door het passeren van de tijd.

Bron: Screenrant

Lees meer over: Lucifer, Netflix, Tom Ellis

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws