search
'MacGyver'-showrunner maakte hoofdrolspeler suïcidaal
Series / Nieuws

'MacGyver'-showrunner maakte hoofdrolspeler suïcidaal

De manier waarop Peter Lenkov met zijn cast om ging was echt niet acceptabel.

Acteur Lucas Till werd suïcidaal van showrunner Peter Lenkov van tv-reboot MacGyver. De acteur vond het maar niets om voor hem te werken en vertelt tijdens een interview met Vanity Fair Magazine dat er op de set echt sprake was van een nare werksfeer.

Lenkov werd ontslagen omdat zijn cast en crew geklaagd had over zijn manier van werken. Volgens Till was er sprake van pesterijen, verbaal misbruik en body shaming. "Ik heb nog nooit zo hard gewerkt in mijn leven, en dat vind ik best. Maar de manier waarop Peter met mensen om gaat is gewoon onacceptabel," begon Till zijn verhaal.

Lees ook: Coronacrisis: 'MacGyver' seizoen 4 definitief gestopt

Suïcidaal geworden
"Ik werd suïcidaal in het eerste jaar van de serie, door de manier waarop hij met mij en de mensen om mij heen om ging. Zo bereikte hij echt mijn breekpunt," ging de acteur verder.

Lees ook: Toekomst van 'MacGyver' serie lijkt onzeker

"Er was altijd wel iets aan mijn voorkomen waar hij niet blij mee was. Zo klaagde hij ooit over mijn 'f--king lelijke benen' en zouden we die nooit meer laten zien. Natuurlijk moest ik er ook wel om lachen, maar je kan je voorstellen hoe het was als hij een soms een punt maakte."

Aanbevolen artikelen