Netflix-hit 'The Crown' seizoen 5 laat nog héél lang op zich wachten!

The Crown seizoen 5 laat tot 2022 op zich wachten

Wow, daarmee moeten we wel heel erg lang wachten op de volgende twee seizoenen.

Jim Pedd, 23-07-2020 16:54

De opnames van The Crown liggen voorlopig stil. Hoewel die van het vierde seizoen (gelukkig) al afgerond zijn, moesten die van het vijfde seizoen nog gaan beginnen. Dat gaat nog even duren.
We horen nu dat het de bedoeling is om pas volgende zomer verder te gaan. De camera's zouden niet voor juni 2021 weer gaan rollen. Daarmee nemen cast en crew zich heel erg de tijd en zorgt men ervoor dat er genoeg tijd is om alles voor te bereiden.

Lees ook: 'The Crown' krijgt dan toch nog een seizoen 6!

The Crown
Het vierde seizoen van de serie was al opgenomen. We gaan het leven van Queen Elizabeth in de jaren negentig zien en krijgen dus ook een stevige blik op Margaret Thatcher en hoe zij uiteindelijk aan de kant wordt geschoven als premier van het Verenigd Koninkrijk.

Lees ook: Nieuwe actrice voor prinses Margaret in 'The Crown' seizoen 5

In het vijfde seizoen zal Imelda Staunton de rol van Elizabeth op zich nemen. Het duurt nog wel even voordat we haar gaan zien. De verwachting is dat er twee jaar gaan zitten tussen het vierde en vijfde seizoen (overigens net als tussen het tweede en derde toen de cast ook wisselde).

Vrijwel direct als het vijfde seizoen opgenomen is, wil men beginnen met de zesde reeks. Die moet in 2022 opgenomen worden. Zodoende kunnen we in het najaar van 2022 The Crown seizoen 5 verwachten en een jaar later seizoen 6.

Lees meer over: The Crown, Netflix, Imelda Staunton

Populair nieuws