'Star Trek: Discovery' toont eerste trailer seizoen 3!

Star Trek Discovery toont eerste trailer seizoen 3

Het derde seizoen is flink vertraagd en zal nog even op zich laten wachten. Maar kijk hier de nieuwe beelden!

Jim Pedd, 9 september 2020 om 13:28

Vandaag is het Star Trek Day, dat officieel van start ging met een panel rond Star Trek: Discovery. De eerste beelden tonen ons de 32ste eeuw en laat zien dat het er heel anders uit ziet dan je zou denken. Het melkwegstelsel is namelijk niet meer wat het was, sinds een mysterieuze gebeurtenis waar we heel wat over gaan leren.
Het nieuwe seizoen draait echt heel erg om het herstellen van de Federation. Die bestaat namelijk niet meer in het nieuwe seizoen en is in de verre toekomst ten onder gegaan. De crew van de Discovery wil de Federation en de hoop waar de organisatie voor staat terug brengen. De Federation verdween, zo leren we, door the Burn, waarin het melkwegstelsel hard op de rem trapte en alles veranderde. Hieronder kan je de eerste echte beelden van het nieuwe seizoen zien:


Lees ook: 'Star Trek: Discovery' brengt oude bekende terug

Star Trek: Discovery
Het derde seizoen van Discovery laat al behoorlijk lang op zich wachten, maar dat past bij deze serie. Het eerste seizoen debuteerde in september 2017, waarna de tweede reeks in januari 2019 debuteerde. Er zaten dus 16 maanden tussen. Nu is het wachten geblazen op de nieuwe reeks en die zit er nu dus snel aan te komen.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3: dit moet je weten

In het derde seizoen is de bemanning van de Discovery 930 jaar in de toekomst terecht gekomen. We gaan meer leren over de Federation en dan vooral het verval van de organisatie. Bovendien is Michael Burnham gescheiden geraakt van de bemanning en ontmoet ze de man Book, van wie ze heel wat kan leren van de toekomst.


Lees meer over: Star Trek Discovery, trailer, CBS All Access

Populair nieuws