Bovennatuurlijke horrorserie 'Wynonna Earp' krijgt een vierde seizoen

'Wynonna Earp' keert terug in 2020 met S4

SYFY ziet nog steeds brood in de spannende serie.

Zilko Tarici, 3 juli 2019 om 15:51

De laatste paar maanden zag het er niet erg rooskleurig uit voor SYFY-serie Wynonna Earp. Sinds dat de serie begon in 2016 is er een vaste schare fans, maar er werd getwijfeld of dat wel genoeg zou zijn om de serie uit te blijven zenden. Toch weet The Hollywood Reporter vandaag te melden dat SYFY in 2020 met een vierde seizoen komt.
IDW Entertainment had dus de nodige moeite om Wynonna Earp te produceren, maar blijft 100% toegewijd aan de fantasy-dramaserie. De Canadese distributeur Space zou naar verluidt voor de nodige fondsen hebben gezorgd en zal nu ook samen met Cineflix Studios de serie in meer internationale markten aan de man proberen te brengen. Showrunner Emily Andras is in elk geval dolblij:

”We zijn ontzettend blij dat we verder kunnen gaan met Wynonna Earp en danken dan ook alle netwerken en partners die hiervoor verantwoordelijk zijn. We hebben dit ook te danken aan onze grootste fans, de Earpers. Zij herinneren er ons dagelijks aan dat we moeten vechten voor de dingen waar we van houden.”

Gebaseerd op de gelijknamige strip
Wynonna Earp is een bovennatuurlijke westerse horror-tv-serie. De productie van de Canadees-Amerikanen is ontwikkeld door Emily Andras en is gebaseerd op de stripserie van Beau Smith. Melanie Scrofano speelt het titulaire personage.

Lees meer over: Wynonna Earp, SYFY, Melanie Scrofano, Tim Rozon, Varun Saranga

Populair nieuws