'The Umbrella Academy' seizoen 2 van Netflix: top of flop?

'The Umbrella Academy' van Netflix: top of flop?

Is dit nieuwe seizoen de moeite waard of kan je 't net zo goed laten zitten?

Jim Pedd, 28 juli 2020 om 11:34

Netflix brengt vrijdag aanstaande het tweede seizoen uit van de serie The Umbrella Academy. Maar is het seizoen wel net zo goed als de eerste reeks, of kan je ‘m beter links laten liggen?
Vandaag zetten we vier recensies die verschenen voor je op een rij. En wat blijkt? De critici die we citeren zijn in elk geval erg positief over de nieuwe reeks van de serie.

Lees ook: 'The Umbrella Academy': Dit is de bizarre schurk

Tweede seizoen
In het tweede seizoen volgen we de familie Hargreeves wederom. Ze zijn terug in de tijd gereisd en terecht gekomen in de jaren zeventig, waar ze allemaal in een andere tijd zitten. Eerst moeten ze samen zien te komen en dan alweer de apocalypse voorkomen.

Lees ook: Nieuwe trailer Netflix-serie 'The Umbrella Academy' seizoen 2!

Die hebben ze namelijk meegenomen, waardoor de problemen even groot zijn als eerst. Vanaf 31 juli te streamen op Netflix. Hieronder een greep uit de recensies.
ComicBook.com: “Over het geheel breidt het tweede seizoen van The Umbrella Academy op amusante wijze het idee van de eerste reeks uit en krijgen we meer te zien van wat we zo leuk vonden aan het team uit de titel.”
Mama’s Geeky: “Meer gekkigheid dan in het eerste seizoen, met plottwists die je niet aan ziet komen en de ideale hoeveelheid gruwelijkheid. Nog een bingewaardige rit voor de Hargreeves!”
We Have a Hulk: “Slim, stijlvol en enorm entertainend. Het tweede seizoen verlegt weer de grenzen van het superheldengenre, dankzij de slimme en gedurfde visie van Gerard Way.”
Flickering Myth: “Behoudt alle charme van zijn voorganger. Het energieke en creatieve tweede seizoen van The Umbrella Academy breidt de mythologie op ambitieuze en onverwachte manieren uit.”

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, recensies

Populair nieuws