Netflix hitserie 'La Casa De Papel' gaat definitief stoppen

'La Casa De Papel' stopt definitief na seizoen 5

Netflix bevestigt dat La Casa De Papel stopt na het vijfde seizoen.

Bram de Groot, 31 juli 2020 om 17:24

De Spaanse serie La Casa De Papel of Money Heist is een groot succes voor Netflix en al enige tijd hing in de lucht dat de serie geen al te lang leven meer zou hebben. Nu is de kogel door de kerk. Na seizoen 5 stopt de serie ermee.
Netflix kondigde vandaag het vijfde seizoen voor de Spaanse misdaadserie aan, maar bevestigde ook dat dit de laatste zal zijn.

"We hebben bijna een jaar nagedacht hoe we deze personages in situaties kunnen krijgen die onomkeerbaar zijn," zei bedenker Álex Pina eerder. "Het resultaat is in het vijfde seizoen te zien. De oorlog die gaande is wordt nog extremer en woester, maar het seizoen is daarnaast ook het meest opwindende en epische tot dusver."

Lees ook: 'La Casa de Papel' seizoen 5: Dit moet je weten

Groot succes voor Netflix
Netflix investeert al jaren in series van buiten de States. Tot op heden is La Casa De Papel de populairste niet-Engelstalige serie op Netflix ooit. De opnames voor seizoen vijf starten op 5 augustus en vinden plaats in Spanje, Denemarken en Portugal. Een verschijningsdatum voor de tien laatste afleveringen heeft Netflix nog niet onthuld.


Bron: Netflix

Lees meer over: La Casa de Papel, Part 5, Seizoen 5, Netflix, Jesus Colmenar, Money Heist

Populair nieuws