'The Umbrella Academy' toont fanfavoriet personage

'The Umbrella Academy' toont fanfavoriet personage

De jonge Pogo ziet er echt heel erg aandoenlijk uit op deze nieuwe foto!

Jim Pedd, 30 juli 2020 om 10:18

Netflix brengt komende vrijdag The Umbrella Academy terug voor een tweede seizoen. Om dat te vieren, is vandaag een nieuwe foto van de reeks vrijgegeven.
Ditmaal zien we Baby Pogo. Pogo werd tegen het einde van het eerste seizoen nog gedood door Vanya op het moment dat zij de controle verloor en erachter kwam dat hij wist dat haar krachten onderdrukt werden. Gelukkig kan Pogo, die toch wel tot de fanfavoriete personages van de serie behoorde, terugkeren dit nieuwe seizoen. De boel speelt zich namelijk af in de loop van de jaren zestig en dan is de jonge Pogo nog een chimpansee die getraind wordt voor een missie in de ruimte.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' seizoen 2 van Netflix: top of flop?

De tweede reeks
In het tweede seizoen is de Hargreeves familie terug in de tijd gesprongen om te ontsnappen aan de apocalypse van Vanya. Maar dat ging niet helemaal zoals gewenst, want de familie raakte verspreid in Dallas, Texas, over een periode van drie jaar. Een deel van de familie heeft dus in de jaren dat ze daar vast zaten een nieuw leven opgebouwd en is verder gegaan, denkend dat zij de enige waren die nog in leven zouden zijn.

Lees ook: Spectaculaire openingsscène 'The Umbrella Academy' seizoen 2 vrijgegeven

Fiver landt als laatste en komt erachter dat het einde van de wereld meegekomen is met de groep. En dus moet de Umbrella Academy weer samenwerken, erachter komen wat er mis gaat en nog een apocalypse zien af te wenden. Dat terwijl ze opgejaagd worden door een drietal meedogenloze Zweedse moordenaars. Vanaf vrijdag te zien!


Lees meer over: The Umbrella Academy, Pogo, Netflix

Populair nieuws