'Chucky' mag gewoon vloeken in zijn eigen serie!

De moordlustige pop krijgt volgend jaar zijn eigen serie op Syfy.

Zilko Tarici, 29 juli 2020 13:07

Moordende pop Chucky staat erom bekend dat hij behoorlijk wat vloekt. Het was echter nog maar de vraag of hij net zo grofgebekt zal zijn in de serie Chucky, die door Syfy en USA Network wordt gemaakt. Nu is er gelukkig meer duidelijkheid.
Lees ook: Teaser trailer 'Chucky'!

Don Mancini, de bedenker van Chucky, sprak samen met Nick Antosca over de serie tijdens een Comic-Con@Home-panel en liet weten dat het belangrijk is dat Chucky niet opeens politiek correct wordt:

"Toen Nick en ik Chucky verkochten aan Syfy, was een van de eerste dingen die we wilden waarborgen dat hij met het F-woord mag strooien. Dat is een belangrijk aspect van zijn personage, dus het zou raar zijn als dat niet zou mogen. Gelukkig kan dat gewoon, en mag hij zo'n 8 tot 10 keer per aflevering het F-woord gebruiken."

Uitzondering op de regel
Series op reguliere tv-zenders in Amerika staan erom bekend dat er nauwelijks in gevloekt wordt, dus het is bijzonder te noemen dat dit in Chucky wel kan. Fijn om te weten daarbij is dat de vloekwoorden opnieuw worden uitgesproken door Brad Dourif, die sinds de eerste film uit 1988 dé stem is van Chucky (alleen Mark Hamill verving hem eenmalig in de remake van Child's Play).

Chucky zal ergens in 2021 worden uitgezonden.

Lees ook: Nieuwe details bekend aanstaande 'Chucky'-serie

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Childs Play, Chucky, Syfy, Brad Dourif, Don Mancini, Meredith Averill

Populair nieuws