Nieuw op Netflix: De nieuwe tienerdramaserie 'Get Even'

Nieuw op Netflix: De tienerdramaserie 'Get Even'

Netflix heeft de rechten gekocht om de reeks wereldwijd te kunnen streamen...

Geoffrey Ketels, 30 juli 2020 om 18:01

Fans van tienerdramaseries opgelet! Morgen, vrijdag 31 juli 2020 verschijnt op Netflix namelijk de BBC-serie Get Even!
Get Even vertelt het verhaal van vier meiden die het zat zijn dat er wordt gepest op hun school. Om daar een einde aan te maken stellen ze een team samen die het pesten moet aanpakken. Dit doen ze onder de naam 'Don't Get Mad'. Op een zeker ogenblik wordt één van de targets van de meiden echter vermoord met een blaadje in zijn hand waarop de naam van het team staat. Al snel ontstaat de veronderstelling dat de groep verantwoordelijk is voor de moord, maar dat is eigenlijk niet het geval.

Pretty Little Liars
De komst van de serie Get Even moet er onder meer voor zorgen dat het gemis van Pretty Little Liars wordt opgevangen. Deze reeks verdween recent van Netflix en liet heel wat fans ontstemt achter. Of Get Even dat gemis daadwerkelijk zal kunnen opvangen is echter nog maar zeer de vraag. De serie bestaat immers slechts uit 10 afleveringen en kon niet over de hele lijn rekenen op een even goede ontvangst. Ook op de gespecialiseerde website IMDB komt de score dan ook op moment van schrijven niet hoger uit dan 6,8/10.

Wil je alvast graag een voorsmaakje van wat Get Even allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan is het interessant om even de onderstaande trailer te bekijken. Wie het volledige seizoen wil bekijken moet nog even geduld hebben tot morgen, vrijdag 31 juli 2020.


Lees meer over: Get Even, BBC, BBC serie, serie, series, Netflix

Populair nieuws