Videoland komt weer met een rits nieuwe series

Vandaag hebben we weer een overzicht met het nieuwe materiaal dat op Videoland verscheen.

Jim Pedd, 3 augustus 2020 om 10:17

Er verschenen nog best wat nieuwe series op Videoland deze week. Vandaag zetten we voor je op een rij wat er tot afgelopen vrijdag allemaal nieuw verscheen.
Laten we maar meteen beginnen, specifiek met de series waarvan complete seizoenen online gezet werden. Daarna volgen de series die nieuwe afleveringen kregen.

De Mannentester (1 seizoen): De 31-jarige femme fatale Victoria laat zich inhuren door vrouwen om hun mannen op de proef te stellen. Ze voelt feilloos aan hoe ze de man in kwestie moet verleiden. Manipulatie, verleiding en leugens leiden naar een genadeloze ontmaskering van haar slachtoffers. Ook in Victoria's leven is niets wat het lijkt, en blijkt het liegen en bedriegen niet alleen aan mannen voorbehouden.
Echte Gooische Meisjes (2 seizoenen): We volgen vijf jonge meiden die zijn geboren en getogen in 't Gooi. De camera volgt hen tijdens hun gezamenlijke etentjes, de borrels, het shoppen en in de sportschool. Ook laten zij zich graag verwennen in luxueuze schoonheidssalons en slaan zij regelmatig een balletje op de golfbaan.
Baywatch (7 seizoenen): Baywatch gaat over de strandwachten van Malibu in Californië. Onder leiding van Mitch Buchannon krijgen de strandwachten regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.Baywatch gaat over de strandwachten van Malibu in Californië. Onder leiding van Mitch Buchannon krijgen de strandwachten regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Nieuwe afleveringen
Hudson & Rex (S02E02): De Canadese rechercheur Charlie Hudson heeft een bijzondere partner: herdershond Rex. Met Charlies denkvermogen en de uiterst scherpe zintuigen van Rex vormen ze een ijzersterk duo. Samen lossen ze allerlei raadselachtige misdaden op.

Lees meer over: Videoland, Weekoverzicht

Populair nieuws