search

Ons nieuws van maandag 3 augustus 2020

Michael Shannon en Nicole Kidman spelen hoofdrollen in 'Nine Perfect Strangers'
Series / Nieuws

Michael Shannon en Nicole Kidman spelen hoofdrollen in 'Nine Perfect Strangers'

Ook Melissa McCarthy en Luke Evans maken hun opwachting in de veelbelovende miniserie.

Deadline weet vandaag te melden dat de Oscar genomineerde Michael Shannon (The Shape of Water, Man of Steel) heeft getekend voor een van de hoofdrollen in Hulu-miniserie Nine Perfect Strangers. De 45-jarige acteur zal de rol spelen van Napoleon, een man wiens pasgeboren tweeling is overleden.

Shannon zal in de serie te zien zijn naast Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Luke Evans, Many Jacinto, Melvin Gregg, Samara Weaving en Tiffany Boone. Geen misselijke cast dus!

Nine Perfect Strangers is gebaseerd op het meest recente (en gelijknamige) boek van auteur Liane Moriarty. Het verhaal speelt zich af in een wellness-resort dat heling en verandering belooft aan negen extreem gestresste stadsbewoners die hulp nodig hebben. Het resort staat onder leiding van Masha (Kidman), een vrouw die belooft hen te helen, maar ook andere motieven heeft.

Van Little Lies naar Perfect Strangers
De betrokkenheid van Kidman is niet zo vreemd, als je bedenkt dat haar productiemaatschappij Blossom Films de serie maakt. Blossom was ook verantwoordelijk voor HBO-serie Big Little Lies, waarin Kidman een van de hoofdrollen speelde. Uitvoerende producenten van Nine Perfect Strangers zijn Kidman, per Sari, Steve Hutensky en Casey Haver.

Nine Perfect Strangers wordt ergens in 2021 verwacht op Hulu.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'NCIS: Los Angeles' - LL Cool J en Chris O'Donnell als 'Field Agents' [Dvd]
Series / Blu-ray Review

'NCIS: Los Angeles' - LL Cool J en Chris O'Donnell als 'Field Agents' [Dvd]

Chris O'Donnell en LL Cool J zijn de gezicht van deze succesvolle NCIS-spinoff.

Bedenker: Shane Brennan | Cast: Chris O'Donnell (G. Callen), Daniela Ruah (Kensi Blye), LL Cool J (Sam Hanna), Daniela Ruah (Kensi Blye) e.a. | Uitzending serie: 2009 - heden | Tv-zenders: CBS | SBS

Een van de succesvolste politiereeksen op de Amerikaanse televisie is NCIS, en uiteraard de spin-offs. De eerste spin-off is NCIS: Los Angeles en deze heeft het elfde seizoen alweer achter de rug. De kijkcijfers zijn nog steeds sterk met circa gemiddeld 10 miljoen per aflevering. In 2012 was dat nog ruim 17 miljoen.

Onlangs gaf Universal Pictures seizoen 10 uit op Dvd, met de nodige extra's. Hieronder een sneak peek voor S10 en daarna de synopsis.In seizoen 10 komen grote uitdagingen en nog grotere risico's op het team van de helden in LA af wanneer Kensi Blye en Marty Deeks in het huwelijksbootje stappen. Het technologische talent Eric en Nell staan stil bij een belangrijke keuze over hun carrières. Tegelijkertijd komt Hetty's mysterieuze verdwijning plots tot een einde. Ook moet het team alles op alles zetten om een Saudische prins te beschermen die het doelwit is geworden van een kwaadaardig kartel, en werken ze samen met de FBI om een actieve terroristische groep te traceren en op te pakken.Uitgave: NCIS: Los Angeles - Seizoen 10 | Aantal discs 6 x Dvd | Afleveringen: 24 x ca. 43 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 | Ondertitels: Nederlands | EAN: 5053083200688 | Release: juli 2020 | Met dank aan: Universal Pictures

De zes schijven van deze Dvd-uitgave van het tiende seizoen van NCIS: Los Angeles zitten vastgeklikt in een doorzichtige Dvd-keepcase. In de hoes staan per disc de titels en synopsissen van de afzonderlijke 24 afleveringen aangegeven. Ook staat duidelijk vermeld waar welk bonusmateriaal is terug te vinden.

Beeld en geluid
Op iedere disc staan vier afleveringen en deze laten een gemiddelde weergave zien met verder prima kleuren en een redelijk detailweergave. De scherpte had zeker beter gekund, zelfs voor een Dvd-weergave.

Het geluid komt via een standaard Dolby Digital 5.1 door de speakers. De basic muziek komt via James S. Levine die ook mocht meewerken aan series als American Horror Story, Major Crimes en The Last Ship.

Bonusmateriaal
Op de schijven staan verschillende featurettes. Zo kun je kijken naar het uitgebreide Hang Ten: A Look at Season 10 of NCIS: Los Angeles waarin het seizoen nog eens wordt nabesproken met de cast en crew. Kortere video's gaan over de bruiloft van Kensi en Deeks (From This Day Forward), de personages in de show (The Revolving Door en Admiring Our Heroes). De fans checkt ook een kleine vijf minuten aan verwijderde scènes.

Lees ook: Beelden 250e aflevering 'NCIS: Los Angeles'!

Seizoen 12 aangekondigd
Het elfde seizoen werd op 26 april 2020 afgerond. Dit seizoen bevatte 22 afleveringen. Het seizoen dook voor het eerst onder de gemiddeld 10 miljoen kijkers per aflevering. Toch is het twaalfde seizoen aangekondigd. Gezien de coronacrisis is nog onduidelijk wanneer het seizoen debuteert. Normaal gesproken is dat in september. Hieronder sneak peeks voor seizoen 11.

[video_embed]EiOmKyjhp6c[/video_embed]
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 ondergewaardeerde series op Netflix die je toch gezien moet hebben!
Series / Nieuws

3 ondergewaardeerde series op Netflix die je toch gezien moet hebben!

Deze drie internationale series zijn erg goed, ondanks het feit dat ze niet zoveel aandacht krijgen...

Er verschijnt regelmatig heel wat nieuwe content op streamingdienst Netflix. Dit zorgt er voor dat verschillende series soms een beetje onder de radar blijven hangen. Wij willen net deze internationale toppers even voor je in de schijnwerper plaatsen!

1.) Unorthodox
De eerste serie is een Duits-Amerikaanse productie genaamd Unorthodox. In deze serie maken we kennis met een orthodoxe, Joodse vrouw genaamd Esther Shapiro. Zij beslist op een zeker ogenblik in haar leven om te vluchten van niet alleen het religieuze leven dat ze leidt, maar ook van haar uithuwelijking. In Berlijn leert Esther al snel de nodige generatiegenoten kennen die haar de muziekwereld willen laten ontdekken. Een geweldig mooie serie die op IMDB een score geniet van 8/10.2.) Zone Blanche (Black Spot)
De tweede reeks is een productie van Frans-Belgische makelij. De serie Zone Blanche verscheen in het jaar 2017 en kreeg in 2019 een tweede seizoen. De reeks vertelt het verhaal van de politieagent Laurène Weiss en speelt zich af in een klein, fictief dorpje. Het dorp wordt omringd door een bos en geplaagd door een verbazingwekkend hoog moordcijfer. Eigenlijk is het moordcijfer er maar liefst zes keer zo hoog als het landelijk gemiddelde. Dit heeft alles te maken met de gebeurtenissen die in het bos plaatsvinden. Durf jij te kijken? Zone Blanche krijgt op IMDB een score van 7,5/10.3.) Sacred Games
Soms valt het niet te begrijpen hoe een serie het ene moment in de spotlight kan staan om vervolgens het andere moment haast in de vergetelheid te worden verdrongen. Toch is dat precies wat er soms gebeurt. Ook de serie Sacred Games lijkt datzelfde lot te hebben ondergaan. In 2019 werd ze bij de Emmy Awards nog genomineerd voor beste dramaserie, maar tegenwoordig lijkt ze in de schaduw te staan van nieuwere producties. Dit is absoluut een geweldige serie die met recht en rede een plaatsje verdient in deze lijst. Sacred Games krijgt op IMDB een score van 8,7/10.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: Komt tweede seizoen van 'Cursed' in gevaar?
Series / Nieuws

Gerucht: Komt tweede seizoen van 'Cursed' in gevaar?

De concurrent van 'The Witcher' heeft de verwachtingen niet weten in te lossen...

Cursed werd groots aangekondigd en de verwachtingen rond de serie stonden hooggespannen. Nu ze is verschenen lijkt de slechte ontvangst het verdere bestaansrecht van de serie echter in het gedrang te brengen.

We zeggen nu wel dat de serie slecht ontvangen is, in eerste instantie was ze razend populair. Toen Cursed op Netflix verscheen lieten heel wat abonnees meteen alles vallen om met deze nieuwe serie aan de slag te gaan... toen kwamen echter de eerste ervaringen en die waren lang niet zo positief als gehoopt.

Tweede seizoen
In de aanloop naar de lancering van Cursed werd er vaak gesproken over een serie die zomaar eens The Witcher het vuur aan de schenen zou kunnen leggen. Inmiddels is duidelijk geworden dat, dat eigenlijk op geen enkel vlak is gelukt. Ondanks het feit dat The Witcher zeker over de nodige gebreken beschikt komt de populariteit waar Cursed op kan rekenen zelfs niet in de buurt.

Inmiddels kan er ook worden vastgesteld dat de scores op gespecialiseerde websites er niet om liegen. Op IMDB heeft Cursed op dit ogenblik dan ook een score van 5,8/10. Dit betekent dat de ontvangst echt wel matig is en dat doet vragen rijzen over een mogelijks tweede seizoen.

Netflix heeft tot dusver nog niets bekend gemaakt over een mogelijks tweede seizoen, maar er lijkt weinig twijfel over te bestaan dat er zaken veranderd zullen moeten worden. In de huidige vorm lijkt Cursed dan ook maar weinig potten te gaan breken. Zal Netflix de reeks alsnog verlengen voor een tweede seizoen of niet? Er zal wellicht binnenkort meer duidelijkheid over komen!

Lees ook: 'Cursed': Wat betekent het einde van de Netflix-hit voor seizoen 2?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste aflevering 'The 100' gaat voor opschudding zorgen!
Series / Nieuws

Laatste aflevering 'The 100' gaat voor opschudding zorgen!

Na zeven seizoenen komt er rond eind september definitief een einde aan de populaire serie.

Volgens de makers van de serie, zullen de laatste afleveringen van The CW-serie The 100 voor flink wat opschudding gaan zorgen. De komende maanden zal de eindsprint (althans in Amerika) worden uitgezonden!

Lees ook: Nieuwe details over 'The 100'-prequel

Tijdens Comic-Con at Home gaven de bedenkers van The 100 meer inzicht over wat het zevende seizoen betekent voor de serie als geheel. Zo liet bedenker en uitvoerend producent Jason Rothenberg weten dat het doel van het laatste seizoen vooral is om de meest prangende vragen van fans te beantwoorden en gaten in het verhaal op te vullen. Ook legde hij uit dat de laatste paar afleveringen de thema's van de serie voor eens en altijd zullen blootleggen:

"Het einde van een verhaal is het moraal van dat verhaal. En we wilden een duidelijke boodschap afgeven met dit seizoen. Als mensen zien hoe het verhaal eindigt, zullen ze waarschijnlijk totaal anders naar de serie kijken."

Een onvoorspelbaar verhaal
The 100 staat erom bekend dat het een serie is met grote plottwists. Het is dan ook alleen maar logisch dat de makers iets totaal anders willen doen met de finale. Er gaan een hoop geruchten over hoe het verhaal zal eindigen, maar er is niemand die er met zekerheid iets over kan zeggen. Naar verwachting zullen we pas rond eind september weten hoe de vork in de steel zit!

Lees ook: Krankzinnige teaser 'The 100' seizoen 7!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe update over 'Lord of the Rings'-serie van Amazon
Series / Nieuws

Nieuwe update over 'Lord of the Rings'-serie van Amazon

De enorme productie werd een paar maanden stilgelegd door het coronavirus, maar ging onlangs weer van start.

Een van de grootste entertainment-projecten waar momenteel aan wordt gewerkt is ongetwijfeld Amazons The Lord of the Rings, een serie die een budget van meer dan 1 miljard dollar draagt voor meerdere seizoenen.

Lees ook: 'Lord of the Rings': dit moet je weten over deze peperdure serie

Zoals eerder werd onthuld, speelt de serie zich millennia vooraf aan de gebeurtenissen in The Hobbit- en The Lord of the Rings-films van Peter Jackson af. Zelfs eeuwen vooraf aan de openingsscene van The Fellowship of the Ring, waarin we zagen hoe Sauron voor het eerst werd verslagen tijdens de strijd rondom Mount Doom.

Een grote verantwoordelijkheid
Fansite TheOneRings.net onthulde onlangs dat de personages Galadriel, Elrond en Sauron allemaal zullen terugkeren in de serie. Dat is natuurlijk niet geheel onverwacht, aangezien we waarschijnlijk gaan zien hoe Sauron zijn ringen smeedt en aan de macht komt.

Daarbij weet de site dat melden dat regisseur J.A. Bayone meer cast- en crewleden dan ooit tevoren in Nieuw-Zeeland heeft ingehuurd om de serie tot leven te werken. Bayona zou eigenlijk maar twee afleveringen regisseren, maar lijkt door de coronacrisis twee volledige seizoenen op zich te gaan nemen!

Lees ook: Goed nieuws over 'Lord of the Rings'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groot 'The Walking Dead'-mysterie onderdeel van 'World Beyond'
Series / Nieuws

Groot 'The Walking Dead'-mysterie onderdeel van 'World Beyond'

De nieuwe The Walking Dead-serie gaat ons meer vertellen over degenen die Rick Grimes meenamen.

Tijdens het negende seizoen namen we afscheid van het personage Rick Grimes van Andrew Lincoln. Hij werd meegenomen door een helikopter en nu weten we dat deze van de Civic Republic Military is.

In oktober verschijnt het eerste seizoen van de nieuwe TWD-serie The Walking Dead: World Beyond en daarin krijgen we meer te zien over deze mysterieuze groep CRM. Scott Gimple, één van de belangrijkste gezichten achter de schermen van World Beyond heeft dit gezegd.

Civic Republic Military (CRM)
Tijdens de Comic-Con panel afgelopen maand zei Gimple dat de CRM "een belangrijk onderdeel is van de show". En: "We komen veel over hen te weten. Ze zijn een zeer mysterieuze strijdmacht en hun beveiliging en de gemeenschap die ze beveiligen, is ongelooflijk geheimzinnig."

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' in oktober niet te zien op FOX

In World Beyond leeft er in Nebraska een gemeenschap van 10.000 overlevenden binnen de muren van de Campus Colony, beschermd door de CRM. Op 4 oktober debuteert de serie die uiteindelijk zal bestaan uit slechts twee seizoenen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat houdt een nieuw 'Hannibal'-seizoen of film tegen?
Series / Nieuws

Wat houdt een nieuw 'Hannibal'-seizoen of film tegen?

Bryan Fuller legt uit waarom de geliefde serie nog steeds geen tweede leven heeft gekregen.

In 2013 verscheen de tv-serie Hannibal gebaseerd op de personages uit het boek 'Red Dragon' van Thomas Harris. De serie was geliefd, maar na het derde seizoen werd de stekker eruit getrokken.

Bryan Fuller was de drijvende kracht achter de serie van zender NBC en hij heeft nu aangegeven waarom er geen opvolging wordt gegeven aan de veelvuldig uitgesproken wens van de fans om nog een seizoen te maken, of anders een film. Fuller tegenover Collider:

"Martha De Laurentiis beheert de rechten van het Hannibal-personage. Gaumont International Television die de Hannibal-serie waaraan we hebben gewerkt produceerde, heeft de rechten van die personages en die situaties. Dus als we willen doorgaan met het vertellen van de verhalen die we vertelden, moeten Gaumont en Martha De Laurentiis erbij betrokken zijn. Dan hebben we natuurlijk ook nog een netwerk nodig."
Rechtenprobleem rond Hannibal
Op basis van deze uitspraak mag er aangenomen worden dat het een rechtenissue is. Mogelijk zien Gaumont en Martha De Laurentiis geen toekomst / geld meer in meer Hannibal-seizoenen met Mads Mikkelsen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Videoland komt weer met een rits nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Videoland komt weer met een rits nieuwe series

Vandaag hebben we weer een overzicht met het nieuwe materiaal dat op Videoland verscheen.

Er verschenen nog best wat nieuwe series op Videoland deze week. Vandaag zetten we voor je op een rij wat er tot afgelopen vrijdag allemaal nieuw verscheen.

Laten we maar meteen beginnen, specifiek met de series waarvan complete seizoenen online gezet werden. Daarna volgen de series die nieuwe afleveringen kregen.

De Mannentester (1 seizoen): De 31-jarige femme fatale Victoria laat zich inhuren door vrouwen om hun mannen op de proef te stellen. Ze voelt feilloos aan hoe ze de man in kwestie moet verleiden. Manipulatie, verleiding en leugens leiden naar een genadeloze ontmaskering van haar slachtoffers. Ook in Victoria's leven is niets wat het lijkt, en blijkt het liegen en bedriegen niet alleen aan mannen voorbehouden.
Echte Gooische Meisjes (2 seizoenen): We volgen vijf jonge meiden die zijn geboren en getogen in 't Gooi. De camera volgt hen tijdens hun gezamenlijke etentjes, de borrels, het shoppen en in de sportschool. Ook laten zij zich graag verwennen in luxueuze schoonheidssalons en slaan zij regelmatig een balletje op de golfbaan.
Baywatch (7 seizoenen): Baywatch gaat over de strandwachten van Malibu in Californië. Onder leiding van Mitch Buchannon krijgen de strandwachten regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.Baywatch gaat over de strandwachten van Malibu in Californië. Onder leiding van Mitch Buchannon krijgen de strandwachten regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Nieuwe afleveringen
Hudson & Rex (S02E02): De Canadese rechercheur Charlie Hudson heeft een bijzondere partner: herdershond Rex. Met Charlies denkvermogen en de uiterst scherpe zintuigen van Rex vormen ze een ijzersterk duo. Samen lossen ze allerlei raadselachtige misdaden op.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender' onthult nieuw element om te benden
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender' onthult nieuw element om te benden

In het boek Avatar: The Shadow of Kyoshi wordt weer iets heel nieuws onthuld.

De serie Avatar: The Last Airbender mag dan al jaren voorbij zijn, er wordt duidelijk gekeken naar een uitbreiding van de franchise. Zodoende is er nu in het boek Avatar: The Shadow of Kyoshi een nieuwe manier van bending bedacht.

In de animatieserie kunnen sommige mensen de elementen beheersen: vuur, water, aarde en lucht. Het personage Toph bedenkt tijdens de serie een nieuwe manier van benden, namelijk metaal en Katara leert dat je als waterbender ook bloed kan benden. Nu is er nog een nieuwe techniek.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-boek toont gruwelijke dood

Glas benden
Het personage Kyoshi, die een van de Avatars was, blijkt glas te kunnen benden. Dat doet ze met behulp van haar kennis en ervaring van het element 'aarde'. En aangezien glas eigenlijk niet meer dan gebrand zand is, zou je dat in theorie inderdaad moeten kunnen benden.

Lees ook: Hoe ging Aang van 'Avatar: The Last Airbender' dood?

In het boek Avatar: The Shadow of Kyoshi blijkt dat die theorie klopt. Kyoshi bedenkt dus een heel nieuwe techniek! Nu maar hopen dat we dit soort innovatie ook gaan zien in de Netflix-serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' seizoen 2 draait om Moff Gideon en het Darksaber
Series / Nieuws

'The Mandalorian' seizoen 2 draait om Moff Gideon en het Darksaber

Moff Gideon en het Darksaber gaan heel wat extra context krijgen in dit nieuwe seizoen.

Het tweede seizoen van The Mandalorian komt pas in oktober uit. Maar dat weerhoudt acteur Giancarlo Esposito er niet van om al het een en ander te vertellen. Bovenstaand beeld is van zijn personage, Moff Gideon, met het Darksaber.

Daarvan gaan we dit tweede seizoen meer over leren. Volgens Esposito duikt het seizoen namelijk in het achtergrondverhaal van zijn personage en leren we meer over het verleden van het bijzonder gave lichtzwaard. Dat is een behoorlijk krachtig wapen, maar niet gebruikt door Darth Vader of Emperor Palpatine.

Lees ook: Darth Maul-acteur in de problemen bij Disney+?

Het Darksaber
"Je gaat meer van het Darksaber zien. Je krijgt een uitleg over dit oeroude wapen in deze moderne, in elkaar gestorte, wereld. Waar kwam het zwaard vandaan en hoe is het teruggekeerd? Het is een belangrijke factor in ons tweede seizoen, dat snel terugkeert. Bovendien is het zwaard de sleutel voor het verleden van Moff Gideon, wat veel te maken heeft met waar hij vandaan komt en waarom hij er zo naar verlangt een wereld op te bouwen," aldus Esposito.

Lees ook: 'The Mandalorian' seizoen 2: Dit moet je weten

De serie keert in de loop van oktober terug. Dan gaan we meer leren over Baby Yoda, over Gideon, maar zien we hem ook clashen met de held Din Djarin en met Ahsoka Tano.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' maakt meerdere tijdsprongen
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' maakt meerdere tijdsprongen

De AMC-serie maakt straks een aantal tijdsprongen, waarmee de show weer iets nieuws doet.

AMC-serie Fear the Walking Dead maakt een aantal tijdsprongen in het zesde seizoen. Gedurende de zestien afleveringen die de serie dus gaat tellen, ga je heel wat moois te zien krijgen.

De serie werd in 2015 gelanceerd als een prequel, maar is ondertussen veel meer dan dat. Ondertussen bereidt de boel zich voor op een zesde seizoen, dat een groots verhaal gaat vertellen. De hoofdpersonen zijn namelijk opgesplitst en daarmee krijgen we een anthologie-serie te zien.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' seizoen 6: dit moet je weten!

Zesde seizoen
Maker Scott Gimple vertelde tijdens het Comic-Con at Home-panel van de serie dat er meerdere tijdsprongen in het zesde seizoen zitten. "Er is niet gewoon één tijdsprong, er zijn er meerdere!" vertelde Gimple desgevraagd.

Lees ook: Terugkeer 'Fear the Walking Dead' seizoen 6 bekend

Hoeveel tijd al die tijdsprongen precies gaan beslaan wilde hij dan weer niet vertellen. Interessant is het in elk geval wel. The Walking Dead maakte ook al een tijdsprong en speelde zich ineens zes jaar later af. Zoiets zou nu natuurlijk ook kunnen gebeuren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-ster Chloe Bennet draagt helemaal niets
Series / Celebrity

Marvel-ster Chloe Bennet draagt helemaal niets

Ze heeft weer een behoorlijk sexy nieuwe foto op haar Instagram-account geplaatst.

Chloe Bennet kennen we natuurlijk van Marvel-serie Agents of SHIELD. In die serie is ze soms al behoorlijk sexy, maar je zal haar altijd met kleren aan zien. Gelukkig is er nog Instagram, waar ze helemaal niets draagt.

Op een nieuw vrijgegeven foto zien we dat Bennet helemaal naakt is op uitzondering van de schoenen die ze aan heeft na. Verder heeft ze wat plantjes bij zich op de foto, waarvan ze zich afvraagt of ze die water moet geven.

Chloe Bennet
Bennet werd geboren als Chloe Wang, maar noemt zichzelf voor haar acteerwerk dus Chloe Bennet. Bennet is de naam van haar vader, die Bennet Wang heet. De dame staat vooral bekend om haar rol als Daisy Johnson in Marvel-serie Agents of SHIELD, die dit jaar tot een einde gaat komen.

Dit jaar was Bennet verder te zien in de film Valley Girl en zal ze meewerken aan de opnames van Valley Girl.

Bekijk hier op Instagram de foto van Chloe Bennet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.