search
Wat houdt een nieuw 'Hannibal'-seizoen of film tegen?
Series / Nieuws

Wat houdt een nieuw 'Hannibal'-seizoen of film tegen?

Bryan Fuller legt uit waarom de geliefde serie nog steeds geen tweede leven heeft gekregen.

In 2013 verscheen de tv-serie Hannibal gebaseerd op de personages uit het boek 'Red Dragon' van Thomas Harris. De serie was geliefd, maar na het derde seizoen werd de stekker eruit getrokken.

Bryan Fuller was de drijvende kracht achter de serie van zender NBC en hij heeft nu aangegeven waarom er geen opvolging wordt gegeven aan de veelvuldig uitgesproken wens van de fans om nog een seizoen te maken, of anders een film. Fuller tegenover Collider:

"Martha De Laurentiis beheert de rechten van het Hannibal-personage. Gaumont International Television die de Hannibal-serie waaraan we hebben gewerkt produceerde, heeft de rechten van die personages en die situaties. Dus als we willen doorgaan met het vertellen van de verhalen die we vertelden, moeten Gaumont en Martha De Laurentiis erbij betrokken zijn. Dan hebben we natuurlijk ook nog een netwerk nodig."
Rechtenprobleem rond Hannibal
Op basis van deze uitspraak mag er aangenomen worden dat het een rechtenissue is. Mogelijk zien Gaumont en Martha De Laurentiis geen toekomst / geld meer in meer Hannibal-seizoenen met Mads Mikkelsen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen