Deze series verschenen deze week op Netflix

Deze series verschenen deze week op Netflix

De voorbije week werden er weer enkele interessante, nieuwe series aan het aanbod van Netflix toegevoegd...

Geoffrey Ketels, 2 augustus 2020 om 14:14

De vakantie is volop bezig en dus is het extra uitkijken naar wat Netflix allemaal toevoegt aan haar aanbod. Ook de voorbije week verschenen er terug enkele interessante titels.
1.) Into the World’s Toughest Prisones (seizoen 4)
Eén van de meest beklijvende docu-series ooit gemaakt luistert naar de naam Into the World’s Toughest Prisones. In deze serie laten journalisten zich vrijwillig opsluiten in de meest beruchte gevangenissen van de wereld. Ze maken er kennis met niet alleen de andere gevangenen, maar ook met de mensen die er voor moeten zorgen dat de criminelen achter de tralies blijven. Het vierde seizoen van Into the World’s Toughest Prisones verscheen op Neflix op 29 juli 2020.


2.) Get Even (seizoen 1)
De serie Get Even moet het gemis opvangen van Pretty Little Liars die uit het aanbod van Netflix werd geschrapt. De serie vertelt het verhaal van een groep jongeren die een anti-pestbeweging opzetten in de school waarin ze les krijgen. Wanneer één van de pestkoppen plots wordt vermoord wijst alles in de richting van de groep..., maar zijn zij wel echt verantwoordelijk voor de moord? Get Even is te bekijken op Netflix vanaf 31 juli 2020.


3.) The Umbrella Academy (seizoen 2)
De makers van The Umbrella Academy hadden eerder al aangegeven goed te hebben geluisterd naar de kritieken van de doelgroep en dat blijkt ook uit het tweede seizoen. Dat tweede seizoen gaat trouwens erg sterk van start. In minder dan tien minuten tijd vergaat de wereld namelijk niet één, maar wel twee keer. Om de apocalyps te voorkomen wordt de groep naar het Texas van november 1963 gestuurd. Kan de groep de apocalyps voorkomen? Het tweede seizoen van The Umbrella Academy is op Netflix verschenen op 31 juli 2020.


4.) The Big Bang Theory (seizoen 12)
Voor Nederlanders was het reeds lange tijd mogelijk om het finale seizoen van The Big Bang Theory te bekijken op Netflix. Dat was echter niet zo voor Belgen. Daar is nu verandering in gekomen. Vanaf zaterdag 1 augustus 2020 is het namelijk ook in België mogelijk om het laatste seizoen van deze veelgeprezen serie te streamen.

Lees meer over: Netflix, serie, series

Populair nieuws