Nieuwe update over 'Lord of the Rings'-serie van Amazon

Nieuwe update over 'Lord of the Rings'-serie

De enorme productie werd een paar maanden stilgelegd door het coronavirus, maar ging onlangs weer van start.

Zilko Tarici, 3 augustus 2020 om 13:28

Een van de grootste entertainment-projecten waar momenteel aan wordt gewerkt is ongetwijfeld Amazons The Lord of the Rings, een serie die een budget van meer dan 1 miljard dollar draagt voor meerdere seizoenen.
Lees ook: 'Lord of the Rings': dit moet je weten over deze peperdure serie

Zoals eerder werd onthuld, speelt de serie zich millennia vooraf aan de gebeurtenissen in The Hobbit- en The Lord of the Rings-films van Peter Jackson af. Zelfs eeuwen vooraf aan de openingsscene van The Fellowship of the Ring, waarin we zagen hoe Sauron voor het eerst werd verslagen tijdens de strijd rondom Mount Doom.

Een grote verantwoordelijkheid
Fansite TheOneRings.net onthulde onlangs dat de personages Galadriel, Elrond en Sauron allemaal zullen terugkeren in de serie. Dat is natuurlijk niet geheel onverwacht, aangezien we waarschijnlijk gaan zien hoe Sauron zijn ringen smeedt en aan de macht komt.

Daarbij weet de site dat melden dat regisseur J.A. Bayone meer cast- en crewleden dan ooit tevoren in Nieuw-Zeeland heeft ingehuurd om de serie tot leven te werken. Bayona zou eigenlijk maar twee afleveringen regisseren, maar lijkt door de coronacrisis twee volledige seizoenen op zich te gaan nemen!

Lees ook: Goed nieuws over 'Lord of the Rings'!

Bron: TheOneRing.net

Lees meer over: The Lord of the Rings, Amazon, JA Bayona, Peter Jackson, Sauron

Populair nieuws