Laatste aflevering 'The 100' gaat voor opschudding zorgen!

Laatste aflevering 'The 100' wordt zeer onthullend

Na zeven seizoenen komt er rond eind september definitief een einde aan de populaire serie.

Zilko Tarici, 3 augustus 2020 om 14:31

Volgens de makers van de serie, zullen de laatste afleveringen van The CW-serie The 100 voor flink wat opschudding gaan zorgen. De komende maanden zal de eindsprint (althans in Amerika) worden uitgezonden!
Lees ook: Nieuwe details over 'The 100'-prequel

Tijdens Comic-Con at Home gaven de bedenkers van The 100 meer inzicht over wat het zevende seizoen betekent voor de serie als geheel. Zo liet bedenker en uitvoerend producent Jason Rothenberg weten dat het doel van het laatste seizoen vooral is om de meest prangende vragen van fans te beantwoorden en gaten in het verhaal op te vullen. Ook legde hij uit dat de laatste paar afleveringen de thema's van de serie voor eens en altijd zullen blootleggen:

"Het einde van een verhaal is het moraal van dat verhaal. En we wilden een duidelijke boodschap afgeven met dit seizoen. Als mensen zien hoe het verhaal eindigt, zullen ze waarschijnlijk totaal anders naar de serie kijken."

Een onvoorspelbaar verhaal
The 100 staat erom bekend dat het een serie is met grote plottwists. Het is dan ook alleen maar logisch dat de makers iets totaal anders willen doen met de finale. Er gaan een hoop geruchten over hoe het verhaal zal eindigen, maar er is niemand die er met zekerheid iets over kan zeggen. Naar verwachting zullen we pas rond eind september weten hoe de vork in de steel zit!

Lees ook: Krankzinnige teaser 'The 100' seizoen 7!

Bron: Den of Geek

Lees meer over: The 100, The CW, Eliza Taylor, Bob Morley, Henry Ian Cusick

Informatie over de serie: The 100

Populair nieuws