3 ondergewaardeerde series op Netflix die je toch gezien moet hebben!

3 ondergewaardeerde Netflix-series die je wil zien

Deze drie internationale series zijn erg goed, ondanks het feit dat ze niet zoveel aandacht krijgen...

Geoffrey Ketels, 3 augustus 2020 om 16:42

Er verschijnt regelmatig heel wat nieuwe content op streamingdienst Netflix. Dit zorgt er voor dat verschillende series soms een beetje onder de radar blijven hangen. Wij willen net deze internationale toppers even voor je in de schijnwerper plaatsen!
1.) Unorthodox
De eerste serie is een Duits-Amerikaanse productie genaamd Unorthodox. In deze serie maken we kennis met een orthodoxe, Joodse vrouw genaamd Esther Shapiro. Zij beslist op een zeker ogenblik in haar leven om te vluchten van niet alleen het religieuze leven dat ze leidt, maar ook van haar uithuwelijking. In Berlijn leert Esther al snel de nodige generatiegenoten kennen die haar de muziekwereld willen laten ontdekken. Een geweldig mooie serie die op IMDB een score geniet van 8/10.


2.) Zone Blanche (Black Spot)
De tweede reeks is een productie van Frans-Belgische makelij. De serie Zone Blanche verscheen in het jaar 2017 en kreeg in 2019 een tweede seizoen. De reeks vertelt het verhaal van de politieagent Laurène Weiss en speelt zich af in een klein, fictief dorpje. Het dorp wordt omringd door een bos en geplaagd door een verbazingwekkend hoog moordcijfer. Eigenlijk is het moordcijfer er maar liefst zes keer zo hoog als het landelijk gemiddelde. Dit heeft alles te maken met de gebeurtenissen die in het bos plaatsvinden. Durf jij te kijken? Zone Blanche krijgt op IMDB een score van 7,5/10.


3.) Sacred Games
Soms valt het niet te begrijpen hoe een serie het ene moment in de spotlight kan staan om vervolgens het andere moment haast in de vergetelheid te worden verdrongen. Toch is dat precies wat er soms gebeurt. Ook de serie Sacred Games lijkt datzelfde lot te hebben ondergaan. In 2019 werd ze bij de Emmy Awards nog genomineerd voor beste dramaserie, maar tegenwoordig lijkt ze in de schaduw te staan van nieuwere producties. Dit is absoluut een geweldige serie die met recht en rede een plaatsje verdient in deze lijst. Sacred Games krijgt op IMDB een score van 8,7/10.


Lees meer over: Netflix, serie, series, internationale serie, internationale series

Populair nieuws