'The Walking Dead' geeft opnieuw een personage weg aan 'Fear the Walking Dead'

'TWD' geeft opnieuw een personage weg aan 'FDW'

Waarom moet er nog een derde persoon de overstap maken tussen de TWD-series?

Bram de Groot, 4 augustus 2020 om 16:45

In Fear the Walking Dead zal opnieuw een personage een overstap maken vanuit de moederserie The Walking Dead. Dit heeft showrunner Ian Goldberg bevestigd.
Het personage Sherry (Christine Evangelista) maakt de overstap en hiernaar werd al gehint met een foto. "We hebben een foto van de twee samen uitgebracht, dus ik zal niet wazig gaan doen. We zien Dwight en Sherry dit seizoen samen," aldus de showrunner. "Ik wil er niet te veel over zeggen... Dwight is echt een heel ander persoon door het einde van seizoen 5 van Fear dan hij in The Walking Dead was."

"Wat interessant is voor ons, als die reünie zou plaatsvinden, is dat hij nu een ander persoon is, en wie weet is Sherry misschien ook een ander persoon. Dus de reünie is misschien niet exact wat ze verwachten," zei Goldberg tijdens de Comic Con panel. "Het betekent niet dat het niet iets groots kan zijn, maar het zijn verschillende mensen, en dat is echt iets interessant om te ontdekken."

Lees ook: Terugkeer 'Fear the Walking Dead' seizoen 6 bekend

Derde cross-over personage
Eerder stapten Morgan Jones (Lennie James) en Dwight (Austin Amelio) al over van de moederserie naar Fear the Walking Dead. Jones werd zelfs een van de belangrijkste personages in de twee The Walking Dead-serie. Sherry is spoorloos sinds het einde van seizoen 7 van TWD.

Fear the Walking Dead gaat verder op 11 oktober met het zesde seizoen. Hieronder de eerder verschenen Comic-Con trailer!


Bron: Comicbook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, the walking dead, Adam Davidson, Cobalt, seizoen 5, Alycia Debnam Carey, Frank Dillane, los angeles, atlanta, TWD, Kim Dickens, nick, Fear the Walking Dead Flight 462

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws