Apple sluit een deal met Leonardo DiCaprio!

Er staan meteen ook enkele mooie projecten in de steigers om op de streamingdienst te verschijnen...

Geoffrey Ketels, 04-08-2020 16:36

Apple is er in geslaagd om een nieuwe, prachtige naam binnen te halen voor haar streamingdienst Apple TV+. Het is deze keer niemand minder dan Leonardo DiCaprio.
Apple heeft bekend gemaakt dat het een overeenkomst heeft afgesloten met Appian Way. De naam van deze productiemaatschappij klinkt misschien in eerste instantie niet zo bekend in de oren, maar de grote man er achter des te meer. De productiemaatschappij is namelijk de eigendom van niemand minder dan Leonardo DiCaprio. Beide partijen hebben een overeenkomst afgesloten voor meerdere jaren. Er staan op moment van schrijven reeds verschillende projecten in de steigers.

Verschillende projecten
Dat beide partijen er geen gras over laten groeien mag wel duidelijk zijn. Nagenoeg meteen werden er door Apple en de productiemaatschappij verschillende projecten aangekondigd. Het gaat hierbij in eerste instantie om de film Killers of the Flower Moon. Deze film komt van de hand van niemand minder dan Martin Scorsese met in de hoofdrol... uiteraard DiCaprio!

Naast de bovenstaande film werd meteen ook de thrillerserie Shining Girls aangekondigd. DiCaprio zal voor dit project de functie van uitvoerend producent voor zijn rekening nemen. Wanneer de reeks moet verschijnen is tot dusver wel nog niet bekend gemaakt.

Lees meer over: Apple, Apple TV, Apple TV Plus, serie, series, Leonardo DiCaprio

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam