search

Ons nieuws van dinsdag 4 augustus 2020

Krijgt 'Solo: A Star Wars Story' toch een vervolg op Disney plus?
Series / Nieuws

Krijgt 'Solo: A Star Wars Story' toch een vervolg op Disney plus?

Wederom horen we nieuwe geruchten over de komst van zo'n serie op de streamingdienst.

We horen wederom verhalen over een serie gebaseerd op de film Solo: A Star Wars Story. Er gaan al langer geruchten dat zo'n serie naar streamingdienst Disney+ komt.

Solo: A Star Wars Story is de eerste Star Wars-film die flopte aan de internationale box office. De film rond de vroege avonturen van Han Solo wist nauwelijks publiek te trekken. Achteraf wordt gedacht dat dit vooral te wijten viel aan het feit dat er een paar maanden eerder nog een andere Star Wars-film in de bioscoop gedraaid had en dat er sprake was van franchisemoeheid.

Toch een vervolg
De film zette aan het eind heel duidelijk een vervolg op, waarin slechterik Darth Maul een grote rol zou krijgen. Nu horen we wederom dat dit vervolg er misschien toch gaat komen, in de vorm van een serie op Disney+. Het is een verhaal dat we vaker horen en misschien een van de negen projecten rond Star Wars die voor Disney+ ontwikkeld worden.

Dit jaar kunnen we in elk geval nog een tweede seizoen van The Mandalorian verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' geeft opnieuw een personage weg aan 'Fear the Walking Dead'
Series / Nieuws

'The Walking Dead' geeft opnieuw een personage weg aan 'Fear the Walking Dead'

Waarom moet er nog een derde persoon de overstap maken tussen de TWD-series?

In Fear the Walking Dead zal opnieuw een personage een overstap maken vanuit de moederserie The Walking Dead. Dit heeft showrunner Ian Goldberg bevestigd.

Het personage Sherry (Christine Evangelista) maakt de overstap en hiernaar werd al gehint met een foto. "We hebben een foto van de twee samen uitgebracht, dus ik zal niet wazig gaan doen. We zien Dwight en Sherry dit seizoen samen," aldus de showrunner. "Ik wil er niet te veel over zeggen... Dwight is echt een heel ander persoon door het einde van seizoen 5 van Fear dan hij in The Walking Dead was."

"Wat interessant is voor ons, als die reünie zou plaatsvinden, is dat hij nu een ander persoon is, en wie weet is Sherry misschien ook een ander persoon. Dus de reünie is misschien niet exact wat ze verwachten," zei Goldberg tijdens de Comic Con panel. "Het betekent niet dat het niet iets groots kan zijn, maar het zijn verschillende mensen, en dat is echt iets interessant om te ontdekken."

Lees ook: Terugkeer 'Fear the Walking Dead' seizoen 6 bekend

Derde cross-over personage
Eerder stapten Morgan Jones (Lennie James) en Dwight (Austin Amelio) al over van de moederserie naar Fear the Walking Dead. Jones werd zelfs een van de belangrijkste personages in de twee The Walking Dead-serie. Sherry is spoorloos sinds het einde van seizoen 7 van TWD.

Fear the Walking Dead gaat verder op 11 oktober met het zesde seizoen. Hieronder de eerder verschenen Comic-Con trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple sluit een deal met Leonardo DiCaprio!
Series / Streaming-diensten

Apple sluit een deal met Leonardo DiCaprio!

Er staan meteen ook enkele mooie projecten in de steigers om op de streamingdienst te verschijnen...

Apple is er in geslaagd om een nieuwe, prachtige naam binnen te halen voor haar streamingdienst Apple TV+. Het is deze keer niemand minder dan Leonardo DiCaprio.

Apple heeft bekend gemaakt dat het een overeenkomst heeft afgesloten met Appian Way. De naam van deze productiemaatschappij klinkt misschien in eerste instantie niet zo bekend in de oren, maar de grote man er achter des te meer. De productiemaatschappij is namelijk de eigendom van niemand minder dan Leonardo DiCaprio. Beide partijen hebben een overeenkomst afgesloten voor meerdere jaren. Er staan op moment van schrijven reeds verschillende projecten in de steigers.

Verschillende projecten
Dat beide partijen er geen gras over laten groeien mag wel duidelijk zijn. Nagenoeg meteen werden er door Apple en de productiemaatschappij verschillende projecten aangekondigd. Het gaat hierbij in eerste instantie om de film Killers of the Flower Moon. Deze film komt van de hand van niemand minder dan Martin Scorsese met in de hoofdrol... uiteraard DiCaprio!

Naast de bovenstaande film werd meteen ook de thrillerserie Shining Girls aangekondigd. DiCaprio zal voor dit project de functie van uitvoerend producent voor zijn rekening nemen. Wanneer de reeks moet verschijnen is tot dusver wel nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
David Beckham in gesprek met Netflix en Amazon
Series / Nieuws

David Beckham in gesprek met Netflix en Amazon

De voormalige profvoetballer zou graag een docu-serie willen over zijn leven...

David Beckham zou geïnspireerd zijn geraakt door de docu-serie The Last Dance over het leven van Michael Jordan. Beckham heeft aangegeven dat hij ook zijn leven graag verfilmd zou willen zien worden is daarvoor in gesprek met zowel Netflix als Amazon.

Het is The Sun die uitpakt met het nieuws over een mogelijks aankomende docu-serie over het leven van David Beckham. Beckham zou de serie The Last Dance helemaal geweldig vinden en daardoor ging de bal aan het rollen. In The Last Dance volgden fans massaal het leven van zesvoudig NBA-kampioen Michael Jordan.

Leven na voetbal
Volgens een insider zou de docu-serie over het leven van Beckham zich echter vooral gaan richten over zijn leven na voetbal. In een reactie liet de insider het volgende optekenen:

"Het is iets wat Beckham reeds geruime tijd graag zou willen doen. De serie zou naast nieuwe beelden ook heel wat beelden uit het archief gaan bevatten. De reeks zal niet gaan over het leven van Beckham tijdens zijn voetbalcarrière, maar wel over zijn leven nadien. Dat is overigens nog niet alles, want ook zijn privéleven zal uitgebreid onder de loep worden genomen. Eerder is al gebleken dat daar erg veel interesse in is."

Tijdens zijn profcarrière heeft Beckham gespeeld voor verschillende absolute topclubs. Zo kwam hij niet alleen uit voor Manchester United, maar ook voor Real Madrid, AC Milan, Paris Saint-Germain en LA Galaxy. Op vandaag is Beckham eigenaar van de voetbalploeg Inter Miami die uitkomt in de Amerikaanse MLS.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Serie 'Hunters' met Al Pacino als nazi-jager krijgt tweede seizoen op Amazon
Series / Nieuws

Serie 'Hunters' met Al Pacino als nazi-jager krijgt tweede seizoen op Amazon

Het eerste seizoen kon rekenen op flink wat kritiek door een aantal behoorlijk brute scenes.

Amazon heeft het groene licht gegeven voor een tweede seizoen van de vaak nogal brute serie Hunters, waarin Al Pacino een groep naz-jagers aanvoert die uit is op wraak.

Lees ook: Amazon-serie 'Hunters' krijgt felle kritiek van Auschwitz-instelling

Hunters is een creatie van David Well, wordt geproduceerd door Jordan Peele en heeft Weil en Nikki Toscano als showrunners. We zien in de serie hoe een diverse groep mensen in het New York City van 1977 ontdekt dat er honderden nazi-officiers in de Verenigde Staten wonen en in het geheim een plot smeden om Amerika te transformeren tot het Vierde Rijk.

Lauwe recensies
Toen het eerste seizoen van Hunters in februari beschikbaar werd gesteld door Amazon, waren de critici er niet erg over te spreken. Ook reacties van kijkers liepen uiteen, maar er keken uiteindelijk wel meer dan genoeg mensen.

De hoofdrollen in Hunters worden (in het eerste seizoen althans) naast Pacino gespeeld door Logan Lerman,Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Carol Kane, Saul Rubinek, Dylan Baker en Lena Olin. Het is nog onduidelijk wanneer we de tweede reeks afleveringen kunnen verwachten.

Lees ook: Al Pacino jaagt op nazi's in nieuwe trailer 'Hunters'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Duidelijke blik op Kate Bishop voor Marvel-serie 'Hawkeye'
Series / Foto's

Duidelijke blik op Kate Bishop voor Marvel-serie 'Hawkeye'

Nieuwe concept-art onthult hoe Kate Bishop eruit moet komen te zien in de Marvel-serie Hawkeye.

Verleden week verscheen er opnieuw het bericht dat actrice Hailee Steinfeld (Dickinson, Bumblebee) te zien zal zijn in de Marvel-serie Hawkeye, de vierde live action Marvel tv-serie die op Disney+ moet verschijnen.

Via Twitter heeft Marvel Studios-ontwerper Andy Park nu een ontwerp van het personage Kate Bishop onthuld. Steinfeld moet die rol gaan spelen. Park over het ontwerp:

Lees ook: Hailee Steinfeld pakt hoofdrol in Marvel-serie

"Ik hoor dat sommige mensen MCU-wegtrekkers hebben. Ik snap het. Wachten is moeilijk, ik weet het! Hier is een kleinigheidje met een conceptontwerp dat ik heb gemaakt voor de aankomende Hawkeye Disney+ show. Deze was te zien in de featurette "Expanding the Universe".


Lees ook: Marvel-serie 'Hawkeye' gaat een opvallende schurk krijgen!

In Hawkeye zie we hoe Jeremy Renners Clint Barton / Hawkeye zijn opvolger presenteert. Dit is uiteraard Kate Bishop. Naar verwachting starten de opnames al in oktober.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kate Beckinsale plaatst (geen) pikante Insta-foto
Series / Celebrity

Kate Beckinsale plaatst (geen) pikante Insta-foto

De actrice ziet er ontzettend goed uit en dat laat ze vandaag weer eens zien.

Kate Beckinsale mag dan wel richting de vijftig gaan, ze ziet er nog altijd ontzettend goed uit. Kortgeleden plaatste de actrice op haar Instagram-account een sexy foto van zichzelf.

Ze werd door een aantal andere sterren uitgedaagd om een foto van zichzelf te plaatsen waarin ze 'de dames' vasthield. Die uitdaging accepteerde ze en dat levert een pikante nieuwe foto op. Met als bijschrift: "#challengeaccepted girls holding up other girls is my favourite thing."

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale speelde lang rollen in Britse kiostuumdrama's, tot ze met de Underworld-filmreeks doorbrak als de sexy vampier Selene. Die kreeg meerdere films en de franchise leefde van 2003 tot 2016. Ind e tussentijd speelde ze in nog heel wat meer films, waaaronder Total Recall (2012) en Van Helsing (2004). Ook boekte ze success met de film Love & Friendship, die kritisch ook erg goed ontvangen werd.

Verder is Beckinsale actief als model. De foto die je op haar Instagram vindt, maakt duidelijk waarom.

Helaas! Het lijkt erop dat Kate de foto heeft verwijderd...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-relatie blijft moeilijk in seizoen 4
Series / Nieuws

'Stranger Things'-relatie blijft moeilijk in seizoen 4

Het gaat Nancy Wheeler en Jonathan Byers nog steeds niet voor de wind.

Het liefdesverhaal van Nancy Wheeler en Jonathan Byers kwam in het derde seizoen van Stranger Things dan eindelijk tot uiting. Het koppel had een relatie, maar dat leek maar van korte duur.

Na de slag om Starcourt Mall, nam Nancy Byers haar kinderen mee naar een andere stad dan Hawkins om daar te gaan wonen. In de jaren tachtig, waar communicatie nog wat minder makkelijk was dan nu, wonen Nancy en Jonathan dus ver van elkaar. Maar hun relatie zal mogelijk voortduren, al is het wel moeilijk.

Lees ook: 'Stranger Things'-makers en Netflix weer aangeklaagd

Samen blijven
"Ik denk dat Nancy eenzaam is," vertelde actrice Natalia Dyer tijdens een interview. "Nu Jonathan weg is, is het de vraag met wie ze om kan gaan. Wie is er? Ik bedoel, dit zijn de jaren tachtig, dus je hebt geen Skype of FaceTime. " Ook acteur Charlie Heaton ziet de nodige afstand: "Nu er wat afstand is, is dat ook meteen moeilijk voor hun relatie."

Lees ook: 'Stranger Things' vindt nieuw castlid voor vierde seizoen!

Toch zal het duo elkaar weer tegenkomen in het nieuwe seizoen van de Netflix-hit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-hit 'Locke & Key' seizoen 2: Dit moet je weten
Series / Featured

Netflix-hit 'Locke & Key' seizoen 2: Dit moet je weten

Wat kunnen we je al vertellen over het plot, de cast en de releasedatum van het nieuwe seizoen?

Het duurde twaalf (!) jaar voordat Locke & Key eindelijk te zien was. Het zou dan ook erg jammer zijn als Netflix besluit om te stoppen met de serie na slechts een seizoen. Dat vond Netflix ook, want daarom is er een tweede seizoen besteld.

Showrunner Carlton Cuse begon al met schrijven, nog voordat de serie officieel een tweede seizoen had gekregen. Het duurde gelukkig niet lang nadat de serie eindelijk te streamen was op Netflix, voordat de nieuwe reeks besteld werd.

Lees ook: 'Locke & Key' seizoen 2 laat wellicht langer op zich wachten

Wanneer te zien
Netflix heeft bevestigd dat het tweede seizoen gaat komen. Nieuwe afleveringen zullen echter meer dan een jaar op zich laten wachten. De eerste reeks was op 7 februari 2020 te zien op Netflix.

Lees ook: Wat het einde van 'Locke and Key' ons brengt

Gewoonlijk volgt de streamingdienst voor genreseries als deze een wat los schema waarbij er niet altijd precies een jaar tussen seizoenen zit. De kans is dankzij het coronavirus groot dat we nog langer moeten wachten.

Wie zijn te zien?
Natuurlijk keren de voornaamste castleden van het eerste seizoen allemaal terug:
Jackson Robert Scott als Bode Locke
Connor Jessup als Tyler Locke
Emilia Jones als Kinsey Locke
Sherri Saum als Ellie Whedon
Griffin Gluck als Gabe
Darby Stanchfield als Nina Locke
Laysla De Oliveira als Dodge
De cast keert volledig terug voor het nieuwe seizoen!

Lees ook: Netflix hitserie 'Locke & Key' krijgt een tweede seizoen!

Het plot
De finale van het eerste seizoen is nog altijd heel interessant. Dodge bleek nog in leven en helemaal klaar om weer te gaan jagen op de sleutels. De omega sleutel zou misschien wel veilig kunnen zijn, maar zal in het nieuwe seizoen weer gezocht worden.

Lees ook: Netflix-serie 'Locke & Key' zo goed als zeker van 2e seizoen?

We hopen verder heel erg dat het tweede seizoen kijkt naar de oorsprong van de sleutels. In de comics bleek dat een rebellengroep tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog van de Verenigde Staten erachter kwam dat er een portaal was naar een andere dimensie. De demonen die onze wereld proberen te veroveren vanuit die dimensie veranderen in metaal en de soldaten maken daar sleutels met magische krachten van.

De hoop is natuurlijk dat we dat in het tweede seizoen gaan zien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.