search
Serie 'Hunters' met Al Pacino als nazi-jager krijgt tweede seizoen op Amazon
Series / Nieuws

Serie 'Hunters' met Al Pacino als nazi-jager krijgt tweede seizoen op Amazon

Het eerste seizoen kon rekenen op flink wat kritiek door een aantal behoorlijk brute scenes.

Amazon heeft het groene licht gegeven voor een tweede seizoen van de vaak nogal brute serie Hunters, waarin Al Pacino een groep naz-jagers aanvoert die uit is op wraak.

Lees ook: Amazon-serie 'Hunters' krijgt felle kritiek van Auschwitz-instelling

Hunters is een creatie van David Well, wordt geproduceerd door Jordan Peele en heeft Weil en Nikki Toscano als showrunners. We zien in de serie hoe een diverse groep mensen in het New York City van 1977 ontdekt dat er honderden nazi-officiers in de Verenigde Staten wonen en in het geheim een plot smeden om Amerika te transformeren tot het Vierde Rijk.

Lauwe recensies
Toen het eerste seizoen van Hunters in februari beschikbaar werd gesteld door Amazon, waren de critici er niet erg over te spreken. Ook reacties van kijkers liepen uiteen, maar er keken uiteindelijk wel meer dan genoeg mensen.

De hoofdrollen in Hunters worden (in het eerste seizoen althans) naast Pacino gespeeld door Logan Lerman,Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Carol Kane, Saul Rubinek, Dylan Baker en Lena Olin. Het is nog onduidelijk wanneer we de tweede reeks afleveringen kunnen verwachten.

Lees ook: Al Pacino jaagt op nazi's in nieuwe trailer 'Hunters'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen