David Beckham in gesprek met Netflix en Amazon

David Beckham wil eigen 'The Last Dance' serie

De voormalige profvoetballer zou graag een docu-serie willen over zijn leven...

Geoffrey Ketels, 4 augustus 2020 om 13:48

David Beckham zou geïnspireerd zijn geraakt door de docu-serie The Last Dance over het leven van Michael Jordan. Beckham heeft aangegeven dat hij ook zijn leven graag verfilmd zou willen zien worden is daarvoor in gesprek met zowel Netflix als Amazon.
Het is The Sun die uitpakt met het nieuws over een mogelijks aankomende docu-serie over het leven van David Beckham. Beckham zou de serie The Last Dance helemaal geweldig vinden en daardoor ging de bal aan het rollen. In The Last Dance volgden fans massaal het leven van zesvoudig NBA-kampioen Michael Jordan.

Leven na voetbal
Volgens een insider zou de docu-serie over het leven van Beckham zich echter vooral gaan richten over zijn leven na voetbal. In een reactie liet de insider het volgende optekenen:

"Het is iets wat Beckham reeds geruime tijd graag zou willen doen. De serie zou naast nieuwe beelden ook heel wat beelden uit het archief gaan bevatten. De reeks zal niet gaan over het leven van Beckham tijdens zijn voetbalcarrière, maar wel over zijn leven nadien. Dat is overigens nog niet alles, want ook zijn privéleven zal uitgebreid onder de loep worden genomen. Eerder is al gebleken dat daar erg veel interesse in is."

Tijdens zijn profcarrière heeft Beckham gespeeld voor verschillende absolute topclubs. Zo kwam hij niet alleen uit voor Manchester United, maar ook voor Real Madrid, AC Milan, Paris Saint-Germain en LA Galaxy. Op vandaag is Beckham eigenaar van de voetbalploeg Inter Miami die uitkomt in de Amerikaanse MLS.

Lees meer over: David Beckham, The Last Dance, serie, series, docuserie

Populair nieuws