search
Goed nieuws voor fans van de serie 'S.W.A.T.'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van de serie 'S.W.A.T.'

Het is de eerste serie van CBS waarvan de opnames worden hervat...

Ondanks het feit dat het Coronavirus toch nog steeds lelijk huis aan het houden is in de Verenigde Staten werd de productie van het vierde seizoen van S.W.A.T. vandaag hervat in Los Angeles.

Het Coronavirus heeft behoorlijk wat roet in het eten gegooid van menig aantal verschillende producties. Heel wat producenten hebben er nu genoeg van en proberen in lijn met de geldende Coronaregels toch hun producties terug op te pikken. Dat geldt nu ook voor CBS. De productie van de serie S.W.A.T. is de eerste die wordt hervat. Verwacht wordt dat andere producties nu wel snel zullen volgen.

Volledige cast getest
Vooraleer de productie van het vierde seizoen terug werd opgepikt werd er voor gekozen om alle leden van de cast van S.W.A.T. te testen op COVID-19. Er kwamen volgens CBS geen vervelende verrassingen aan het licht door de tests.

S.W.A.T. is uiteraard niet de enige reeks die vertraging heeft opgelopen door het Coronavirus. Ook andere producties zoals bijvoorbeeld The Good Doctor ondergingen hetzelfde lot. De opnames voor deze serie zouden (als alles volgens verwachting verloopt) hervat worden in het midden van de maand in het Canadese Vancouver.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen