Geliefde animatieserie 'Ren & Stimpy' keert na 25 jaar terug!

Geliefde animatieserie 'Ren & Stimpy' keert terug!

Een van de meest geliefde tekenfilmduo's keert na 25 jaar terug!

Zilko Tarici, 6 augustus 2020 om 15:44

Het is ruim 25 jaar geleden dat we Ren & Stimpy voor het laatst zagen, maar het bizarre duo komt (naar verwachting) volgend jaar terug voor een nieuwe reeks afleveringen op Comedy Central/[/i]
De serie was er vroeger een van Nickelodeon en Spike, maar verhuist nu dus naar Comedy Central. ViacomCBS, het moederbedrijf van Comedy Central, gaf ook onlangs het groene licht voor Darla-spinoff Jodie en een reboot van Beavis & Butt-head.

[b]Tekenfilms met volwassen humor

Met de terugkeer van series als Ren & Stimpy[i] en [i]Beavis & Butt-head krijgen we langzaamaan weer wat meer tekenfilms te zien met volwassen getinte humor.

Ren & Stimpy[i] werd begin jaren '90 bedacht door John Kricfalusi en ging over de temperamentvolle chihauhua Ren en zijn dommige sidekick Stimpy. De serie begon in 1991 en werd al snel onderdeel van de popcultuur. Ondanks dat de serie behoorlijk wat tegenstand kreeg te verduren door de vele referenties naar zaken als religie, politiek en alcohol, werden er in totaal vijf seizoenen en bijna 100 afleveringen van gemaakt.

Het is nog onduidelijk wanneer we de nieuwe afleveringen van [i]Ren & Stimpy
precies kunnen verwachten.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Ren And Stimpy, Darla, Jodie, Beavis And Butthead, Comedy Central, Nickelodeon

Populair nieuws