search

Ons nieuws van donderdag 6 augustus 2020

Hilarische grofgebekte trailer nieuwe Netflix-animatie 'Hoops'
Series / Nieuws

Hilarische grofgebekte trailer nieuwe Netflix-animatie 'Hoops'

Deze nieuwe Netflix-animatie voor volwassenen betekent ook een reünie van de 'New Girl'-cast.

Netflix komt na Bojack Horseman, Big Mouth en The Midnight Gospel met weer een animatieserie voor volwassenen. Jake Johnson gaat in Hoops een mislukte basketbalcoach spelen die grote hoogten probeert te bereiken.

Deze coach vloekt erop los terwijl hij zijn team succesvol probeert te maken. Johnson lijkt in ieder geval uitermate geschikt voor de rol van grofgebekte mislukkeling.

New Girl-reünie
Hoops betekent tegelijkertijd ook dat de cast van de populaire sitcom New Girl weer bij elkaar komt. Naast Jake Johnson lenen ook Max Greenfield, Damon Wayans Jr. en Hannah Simone hun stem voor de Netflix-serie.

Hoops wordt geschreven door Ben Hoffman. De serie is vanaf 21 augustus te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Umbrella Academy' gecanceld door Netflix?
Series / Nieuws

'The Umbrella Academy' gecanceld door Netflix?

De comicserie van Netflix lijkt niet zeker van een derde seizoen. Balen voor de fans.

In 2019 verscheen het eerste seizoen van de superheldenserie The Umbrella Academy op Netflix en eind juli debuteerde het tweede seizoen, met tien afleveringen. Maar is dit ook het laatste seizoen?

Showrunner Steve Blackman heeft nu via Tv-criticus Alex Zalben onthuld dat Netflix voorlopig nog geen derde seizoen heeft besteld. Een positief punt is dat het tweede seizoen met een flinke cliffhanger afrondt, waardoor een tweede seizoen onvermijdelijk lijkt.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'The Umbrella Academy' seizoen 2!

Voorlopig geen werk aan seizoen 3
Dit betekent ook dat er achter de schermen nog niet wordt gewerkt aan een derde seizoen. Het tweede seizoen verscheen op 31 juli en werd goed ontvangen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ragnarok' seizoen 2: Dit moet je weten over de Netflix-serie
Series / Featured

'Ragnarok' seizoen 2: Dit moet je weten over de Netflix-serie

Wat kunnen we je al vertellen over de cast, het plot en de releasedatum?

Netflix boekte met de Noorse serie Ragnarok nog best een groot succes. Misschien wel meer dan verwacht werd van de serie die zich een beetje baseert op de mythologie rond Thor.

De Noorse serie bleek rond zijn debuut uiterst populair. Populairder dan journalisten in elk geval hadden gedacht en misschien ook wel populairder dan Netflix zelf had verwacht. Reden om een tweede seizoen te bestellen en daar vertellen we je vandaag alles over wat je moet weten.

Lees ook: Netflix geeft Thor-serie 'Ragnarok' nog een seizoen!

Wanneer te zien
Normaliter zouden we verwacht hebben dat de serie begin 2021 te zien zou zijn. Het eerste seizoen was namelijk vanaf januari 2020 te zien. Dus de verwachting is niet vreemd. Maar helaas hebben we het coronavirus en dus ligt de boel op dit moment nog plat.

Lees ook: Netflix toont megakrachten in trailer 'Ragnarok'

Of de opnames al begonnen waren voor de lockdown is niet duidelijk. Voorlopig kunnen we dus niet zeggen wanneer de serie te zien zal zijn.

Wie zijn er te zien?
Dan de belangrijke vraag wie er te zien zullen zijn. In elk geval de hoofdpersonen:
David Stakston als Magne
Jonas Strand Gravli als Laurits
Herman Tømmeraas als Fjor
Theresa Frostad Eggesbø als Saxa
Emma Bones als Gry
Henriette Steenstrup als Turid
Synnøve Macody Lund als Ran
Over het lot van Vidar (Gí­sli Örn Garðarsson) is nog wat onduidelijkheid.

Lees ook: Nieuwe blik op bizarre Netflix-serie 'Ragnarok'!

Het verhaal
De vraag is natuurlijk ook wat we gaan zien in het nieuwe seizoen. Duidelijk is dat Magne en Vidar gebotst hebben tijdens een episch gevecht. En dat op het moment dat Vidar leek te winnen, Magne ineens de bliksem wist op te roepen en daarmee het gevecht eindigde. Het lot van Vidar is nog onduidelijk.

Lees ook: Netflix kondigt bizarre serie 'Ragnarok' aan

Hoe dan ook zullen we in het tweede seizoen waarschijnlijk te zien gaan krijgen dat Magne het moet opnemen tegen de overgebleven reuzen. Daarnaast werd er het hele seizoen gehint naar het lot van Laurits als Loki, waarmee hij misschien ook ooit een van de schurken is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geliefde animatieserie 'Ren & Stimpy' keert na 25 jaar terug!
Series / Nieuws

Geliefde animatieserie 'Ren & Stimpy' keert na 25 jaar terug!

Een van de meest geliefde tekenfilmduo's keert na 25 jaar terug!

Het is ruim 25 jaar geleden dat we Ren & Stimpy voor het laatst zagen, maar het bizarre duo komt (naar verwachting) volgend jaar terug voor een nieuwe reeks afleveringen op Comedy Central/[/i]

De serie was er vroeger een van Nickelodeon en Spike, maar verhuist nu dus naar Comedy Central. ViacomCBS, het moederbedrijf van Comedy Central, gaf ook onlangs het groene licht voor Darla-spinoff Jodie en een reboot van Beavis & Butt-head.

[b]Tekenfilms met volwassen humor

Met de terugkeer van series als Ren & Stimpy[i] en [i]Beavis & Butt-head krijgen we langzaamaan weer wat meer tekenfilms te zien met volwassen getinte humor.

Ren & Stimpy[i] werd begin jaren '90 bedacht door John Kricfalusi en ging over de temperamentvolle chihauhua Ren en zijn dommige sidekick Stimpy. De serie begon in 1991 en werd al snel onderdeel van de popcultuur. Ondanks dat de serie behoorlijk wat tegenstand kreeg te verduren door de vele referenties naar zaken als religie, politiek en alcohol, werden er in totaal vijf seizoenen en bijna 100 afleveringen van gemaakt.

Het is nog onduidelijk wanneer we de nieuwe afleveringen van [i]Ren & Stimpy
precies kunnen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw personage 'The Walking Dead' kan zombies genezen?
Series / Nieuws

Nieuw personage 'The Walking Dead' kan zombies genezen?

Het virus verspreidt zich ook in The Walking Dead: World Beyond.

Al ruim tien jaar vermaken de fans van The Walking Dead zich met de trage moordende zombies in de series, ook wel Walkers genoemd. In The Walking Dead: World Beyond, de derde serie in de reeks, wordt een opvallend personage geïntroduceerd.

En dit nieuwe personage zou zomaar de zombies kunnen genezen. Dit blijkt via de comic-con panel van verleden maand. Dit personage heet Dr. Leo Bennett en wordt gespeeld door Joe Holt en hij zei dat zijn briljante personage erg belangrijk wordt.

"Hij is briljant en daarom werd ik gecast, neem ik aan," zei de grappende Holt. "Hij gaat op pad om door te geven welke wijsheid hij heeft verzameld tijdens zijn onderzoek naar het genezen van deze plaag. Dus hij gaat naar een andere gemeenschap om dit door te geven."

Lees ook: Groot 'The Walking Dead'-mysterie onderdeel van 'World Beyond'

Vanaf 5 oktober op Amazon
The Walking Dead: World Beyond is vanaf 5 oktober te volgen via Amazon Prime Video. Check hieronder nogmaals de trailer:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lanceert Disney volgend jaar nog een nieuwe streamingdienst in Nederland?
Series / Streaming-diensten

Lanceert Disney volgend jaar nog een nieuwe streamingdienst in Nederland?

Disney is reeds eigenaar van verschillende streamingdiensten, maar daar komt er volgend jaar dus nog eentje bij...

Het recent op de markt geïntroduceerde streamingplatform Disney+ leent zich duidelijk niet voor alle soorten content. Daar lijkt Disney nu een (internationale) oplossing voor te hebben gevonden.

Disney staat er om bekend niet alleen eigenaar te zijn van Disney+, maar natuurlijk ook van streamingplatform Hulu. Daar wordt volgend jaar nog een extra naam aan toegevoegd. Het media- en entertainmentbedrijf heeft namelijk laten optekenen dat het volgend jaar met een nieuwe streamingdienst komt onder de Star-merknaam.

Internationale Hulu
Doel van de nieuwe streamingdienst? Er voor zorgen dat de content die niet op Disney+ thuishoort toch internationaal kan worden gestreamd. In eerste instantie werd verwacht dat Disney daarvoor een internationale expansie zou doorvoeren van Hulu, maar dat zou nu dus zomaar eens anders kunnen uitpakken.

Verwacht wordt dan ook dat Hulu wellicht niet zal worden uitgebreid, maar dat de content die niet op Disney+ verschijnt zal worden toegevoegd aan de nieuwe streamingdienst onder de Star-merknaam. De kans lijkt bovendien ook bijzonder groot te zijn dat deze streamingdienst dan ook naar Nederland en België zal komen. Meer details zijn voorlopig echter nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brute trailer 'The Boys' seizoen 2!
Series / Trailer

Brute trailer 'The Boys' seizoen 2!

Het eerste seizoen was al gewelddadig, maar het tweede seizoen belooft daar nog een schepje bovenop te doen!

Amazon heeft een nieuwe, drie minuten durende, trailer van het tweede seizoen van de bejubelde superheldenserie The Boys vrijgegeven. Je kunt de bloederige beelden hieronder bekijken!

Lees ook: 'The Boys' gaat ver, héél ver

In het nieuwe seizoen zijn 'The Boys' op de vlucht geslagen en worden ze opgejaagd door niet alleen de politie, maar ook hun met superkrachten bedeelde vijanden. Starlight probeert ondertussen haar plekje te vinden in The Seven, terwijl Homelander de volledige leiding op zich neemt. Zijn gooi naar de macht wordt echter bedreigt door de toevoeging van Stromfront, een 'Supe' met een eigen agenda.

Nog een maandje wachten
Iedereen zal het erover eens zijn dat de nieuwe beelden smaken naar meer, maar helaas moeten we nog een dikke maand wachten. Amazon Prime Video stelt namelijk de eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen beschikbaar op 4 september a.s. Daarna volgt elke week een nieuwe aflevering.

Lees ook: Populaire Amazon-serie 'The Boys' nu al goed voor een derde seizoen

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gigantische groei voor streamingdienst Disney+
Series / Streaming-diensten

Gigantische groei voor streamingdienst Disney+

Disney wou in eerste instantie graag tegen het jaar 2024 minimum 60 miljoen abonnees hebben...

Dat Disney met haar Disney+ streamingplatform goud in handen heeft hoeft niemand meer te verbazen. Toch is het opvallend dat de vooropgestelde doelen voor het jaar 2024 nu reeds behaald blijken te zijn.

Disney+ kende sowieso een razende start. De streamingdienst slaagde er dan ook in om reeds binnen de 24 uur na haar lancering het vooropgestelde target voor het eerste jaar binnen te halen. Niet alleen de kwantiteit, maar ook de kwaliteit van de streamingdienst wordt geroemd. Het is dan ook niet voor niets dat Disney+ er onlangs in slaagde om zomaar even 19 Emmy-nominaties op zak te steken.

60 miljoen
Het spreekt voor zich dat Disney zich ook enkele doelen voor de lange(re) termijn heeft gesteld bij de lancering van haar streamingdienst Disney+. Eén van deze doelen had betrekking tot het feit dat de dienst tegen het jaar 2024 ten minste 60 miljoen gebruikers moest hebben. Die doelstelling werd echter nu reeds in 2020 behaald.

Verwacht wordt dat ook de Coronacrisis de populariteit van Disney+ wel een extra duwtje in de rug heeft gegeven, net zoals ook bij streamingdienst Netflix het geval is. Toch is en blijft het een mooie realisatie van Disney.

Eerder werd ook door Disney bekend gemaakt dat ze volgend jaar met een nieuwe, internationale streamingdienst op de proppen zal komen. Benieuwd of ook deze dienst in sneltempo de harten van heel wat mensen zal weten te veroveren!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spectaculaire trailer 'Raised by Wolves' van Ridley Scott (Alien, The Martian)
Series / Trailer

Spectaculaire trailer 'Raised by Wolves' van Ridley Scott (Alien, The Martian)

Ridley Scott regisseert voor het eerst een Amerikaanse tv-serie, en dan ook nog eens voor HBO Max.

HBO Max heeft vandaag een overdonderende trailer van Ridley Scotts serie Raised by Wolves online geplaatst. Je kunt de trailer en de bijbehorende poster hieronder bekijken!

Raised by Wolves betreft de eerste keer dat Ridley Scott afleveringen van een Amerikaanse tv-serie regisseert. De serie gaat over twee robots die menselijke kinderen moeten opvoeden op een mysterieuze planeet. Wanneer de kolonie die hieruit ontstaat uiteen dreigt te vallen door religieuze geschillen, moeten de robots ingrijpen.

Een lust voor het oog
Scott heeft de eerste twee afleveringen (van in totaal tien) geregisseerd. Vanaf 3 september is de serie te streamen via HBO Max.

De cast van Raised by Wolves bestaat uit namen als Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Jordan Loughran, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Aasiya Shah, Ivy Wong en Viking-ster Travis Fimmel.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.