Clark Gregg zegt 'Agents of SHIELD' vaarwel

Clark Gregg zegt 'Agents of SHIELD' vaarwel

De acteur was jaren te zien als Agent Phil Coulson, zowel in films als in series.

Door onze nieuwsredactie, 10 augustus 2020 12:25

Acteur Clark Gregg speelde al in 2008 de rol van Phil Coulson. Een rol waar hij dit jaar pas afscheid van neemt. En dat doet hij met het zevende en laatste seizoen van Marvel-serie Agents of SHIELD. In een video neemt hij afscheid.
Gregg debuteerde al in 2008 in Marvel-film Iron Man als Agent Phil Coulson. In 2012 kwam zijn personage in The Avengers om het leven. Maar hij kwam snel weer tot leven voor een eigen serie die eerst op televisiezender ABC en nu op streamingdienst Disney+ te zien is. Zeven seizoenen duurde die maar liefst, al werd er meermaals gesproken over het cancellen van de boel.

Lees ook: Schokkende dood in 'Agents of SHIELD'

Bijzondere reis
Dat laatste maakte het een bijzonder onvoorspelbaar personage en voor Gregg een bijzondere reis om te mogen maken. Dat vertelt hij in de video onderaan dit artikel, waarin hij vaarwel zegt tegen Phil Coulson. Hij heeft het onder meer over het nalatenschap van de serie en de castleden met wie hij mocht samenwerken.

Lees ook: 'Agents of SHIELD' verandert de tijdlijn van Marvel

De serie is trouwens ook bijzonder als je je bedenkt dat het inmiddels opgedoekte Marvel TV eraan werkte en dus niet de moederstudio die voor alle Marvel-successen wist te zorgen. Hieronder de video!


Lees meer over: Agents of SHIELD, Clark Gregg, ABC, Disney Plus

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws