'Fear the Walking Dead' doet iets interessants in seizoen zes

Fear the Walking Dead doet iets interessants in s6

Fear the Walking Dead was ooit een prequel, maar lijkt nu op het punt te staan om moederserie The Walking Dead bij te halen.

Jim Pedd, 10 augustus 2020 om 11:23

Een groot deel van Fear the Walking Dead speelt zich af in de twee maanden voordat Rick Grimes wakker wordt in The Walking Dead. Maar de serie maakt straks in het zesde seizoen een aantal tijdsprongen. Die kunnen ervoor zorgen dat de spin-off straks haar moederserie bijhaalt.
Die moederserie speelt zich nu maar liefst tien jaar na het einde van de wereld af. Dat komt mede door een forse tijdsprong van zes jaar die gemaakt werd. Datzelfde kunstje zal nu ook gemaakt worden met Fear.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' maakt meerdere tijdsprongen

Ander zesde seizoen
Het zesde seizoen van die serie wordt echt flink anders dan vorige seizoenen.Ditmaal zijn alle personages flink wijd verspreid en moeten ze zonder elkaar verder. Een gevolg daarvan is dat de serie een andere structuur krijgt.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' verbreekt traditie

Nu zijn afleveringen namelijk als een anthologie gestructureerd, met elke keer weer een mooi gesloten verhaal. Zo hopen de makers ook weer meer kijkers te trekken, wat wel moet omdat de kijkcijfers redelijk slecht waren geworden. Hopelijk voor AMC werkt het, want men wil heel veel series maken rond de ondoden.

Lees meer over: Fear the Walking Dead, The Walking Dead, spinoff, AMC

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws